Колкото и да е странно, партитата са част от работата

...
Колкото и да е странно, партитата са част от работата
Коментари Харесай

Принцеса Мери в необичайна светлина

Колкото и да е необичайно, празненствата са част от работата на кралските фамилии. Шегата настрани, само че да видиш бал в кралски замък през 2022 година в действителност наподобява като нещо, излязло от приказките. Или най-малко от сериала Bridgerton.
 Датската принцеса Мери, погребението на кралица Елизабет и за какво не беше поканена брачната половинка на принц Фредерик
Защо датската принцеса пропусна погребението на кралицата

Принцеса Мери и една объркана покана

На доста хора галата, която се състоя в датския кралски замък преди дни, подсети на хитовия сериал на Netflix.

Домакини на събитието бяха престолонаследникът на страната принц Фредерик, брачната половинка му принцеса Мери и вуйна му принцеса Бенедикте. В замъка Кристиансборг в Копенхаген те посрещнаха над 350 индивида.

Балът отбелязва началото на парламентарния сезон в Дания и е всекидневно събитие, което не се беше състояло в последните четири години поради пандемията. 50-годишната Мери и 54-годишният Фредерик дадоха началото му, като всичко стартира с вечеря с тристепенно меню.

И продължи с танци, в които се впуснаха освен кралските особи, само че и членовете на датския парламент, министрите и представителите на страната в Европейския парламент.

От самия кралски замък прецизират, че тъкмо 11:30 вечерта танците са почнали с обичайния от няколко века кадрил
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР