Колкото и да е парадоксално, ужасяващият инцидент, който преживя Джеръми

...
Колкото и да е парадоксално, ужасяващият инцидент, който преживя Джеръми
Коментари Харесай

Как върви възстановяването на Джеръми Ренър

Колкото и да е парадоксално, ужасяващият случай, който претърпя Джеръми Ренър при започване на 2023 година, притегли вниманието към работата му и личността му. 54-годишният артист беше безусловно прегазен от личния си седемтонен снегорин.
 Джеръми Ренър, Еванджелин Лили, Пол Ръд и какво описват за положението на потърпевшия артист
Коя звезда посети Джеръми Ренър след случая

Как се възвръща артистът

За благополучие, за момента той се възвръща сполучливо макар над 30-те счупени кости по личните му думи. Духът му обаче продължава да е непреклонен, в случай че съдим по изявленията му в обществените медии.

И евентуално точно това е обяснението за бързото му възобновяване, на което Ренър ни държи в течение в профилите си в обществените медии. Така научаваме, че един от методите, по които тренира някои от засегнатите си мускули, е с електрическа стимулация.

— via Instagram Stories.
— Jeremy Renner Net (@JRennerNet)
Той разгласява видео в Instagram и Twitter, където виждаме по какъв начин тъкмо употребява електростимулатора на десния си крайник. Прави го на фона на музика на Beatles, разясняват от Deadline.

Междувременно артистът продължава да уведомява почитателите си за новите епизоди на втори сезон на Mayor of Kingstown - сериалът на Тайлър Шеридън с негово присъединяване, който сега върви по Paramount Plus.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР