Колкото и да е еволюирал човекът, първичният, животински инстинкт винаги

...
Колкото и да е еволюирал човекът, първичният, животински инстинкт винаги
Коментари Харесай

Човекът като едно диво животно и неговата игра на сила и слабост

Колкото и да е еволюирал индивидът, първичният, скотски инстинкт постоянно ще бъде част от него. В актуалната ни реалност хората се вълнуват мощно от достигането до обществен авторитет и значимо място в обществото. И с цел да реализираме тези две цели постоянно са подготвени на крайности.
 “50 секунди ” с Майа Тинкова и Иван Станчев с премиера на Сцена “Дерида ”
Когато Той и Тя останат сами за “50 секунди ”

За виновността, паниката и любовта на Сцена “Дерида ”

В сходни обстановки постоянно нескрито излиза човека-звяр - необузданото и дивото, което другояче е прикрито, само че способно на хищническа мощ. Сила, която придава смисъл на съществуването на човека-звяр.

Именно на това обществено събитие е отдадено новото премиерно зрелище, осъществено от Сдружение " 5х5 " в партньорство с Театър " Нокс ".

Пиесата " Бик " е написана от световноизвестния британски драматург Майк Бартлет. Тя показва една картина на деструктивните човешки взаимоотношения, игра на мощ и уязвимост, експанзия и ловко заличаване. На сцената играта се разпростира леко, само че в това време съперничеството и борбата за превъзходство оголват грабителски импулси и разрушителни инстинкти.

С режисурата на представлението се заема младият артист и режисьор Владислав Стоименов, който предходната година бе награден с  в категорията " Изгряваща звезда " за режисурата си на пиесата " Арт " от Ясмина Реза. По " Бик " пък той работи дружно със сценографа Ванина Цандева и композитора Явор Намлиев, а актьорите, които избира за функциите, са Йордан Върбанов, Александра Лашкова, Калоян Катинчаров и Петър Дочев.
 “Опасни връзки ” с режисьор Станка Калчева с премиера в Младежки спектакъл “Николай Бинев ”
На какво са подготвени двама някогашни, с цел да си отмъстят

Дързост и интриги в “Опасни връзки ”

Премиерата на " Бик " е на 20 декември от 19 ч. в РЦСИ Топлоцентрала. Следващата дата за представлението е 19 януари, а повече информация за него има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР