Колкото и болезнено да е, при изневяра е по-добре да

...
Колкото и болезнено да е, при изневяра е по-добре да
Коментари Харесай

Как да си върнеш доверието след изневята?

Колкото и мъчително да е, при невярност е по-добре да се изправите лице в лице със своя сътрудник. След изменничество в една връзка и по-конкретно след невярност, недоверието се загнездва трайно в съзнанието на другия сътрудник. Добре е да не се разрешава на тази страст да дефинира самооценката и живота на потърпевшия за бъдеще, написа actualno.com.

Ето 4 неща, с чиято помощ може да се преодолее възприятието на неустановеност след изневярата.

Не се обвинявайте

Много постоянно пострадалия е малтретиран от скрупули, че виновността за изневярата се крие в него и понякакъв метод е провокирал случилото се. Мисълта, че в случай че е по-привлекателен и по-успешен, другия не би изневерил, не дава мира на съзнанието. За да сме справедливи, ще кажем, че изневярата е изработен избор на колегата и повода за него рядко е в другия сътрудник. В естествената връзка двамата приказват, споделят, пробват се да разрешат проблемите си. Не бързат да се мушнат в нечие непознато легло. Комуникацията е ключът към триумфа и не би трябвало да спирате да споделяте проблемите си с половинката.

Бъдете открити между тях

Интересен е фактът, че при невярност излъганата половинка се срами и никога не желае близките да схващат за случилото се. Това не е верния ход. Застанете намерено пред прелюбодееца и обсъдете случилото се. Сами ще прецените дали ще запазите връзката си или всеки ще поеме по своя път. Не се тормозете да задавате въпроси и да изисквате откровени отговори. Ако това не се случи, болката и несигурността ще останат. Говорейки за случилото се, ще се освободите от товара, който ви тежи. Нужна е мощ, с цел да издържите и това тестване.

Не забравяйте за себе си

Логично е да се чувствате като изгубени след изневярата. Това е като нож, забит в гърба от най-неочаквания човек. Преодолейте депресивното положение като му се противопоставите. Нека случилото се да се обърне във ваша изгода. Проявете грижа за себе си, здравето, външния си тип, направете нещо, за което мечтаете от месеци или години.

Внимателно обмислете идната си стъпка

В взаимозависимост от това, по какъв начин ще протече диалога с колегата ви и какви ще са неговите отговори, ще би трябвало да прецените по какъв начин ще продължите по-късно. Ако ви е мъчно да вземете своето решение, консултирайте се със експерт. Ако въпреки всичко решите да дадете втори късмет на половинката си, помислете добре каква е повода да извършите компромиса и в последна сметка дали си заслужава. Обсъдете по какъв начин ще продължат връзките ви. Намерете отговорите, на чийто въпроси търсите, с цел да бъдете в действителност спокойни и щастливи. Не се пускайте по течението без да си дадете пояснение на случилото се, тъй като то няма да ви даде мира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР