Колкото БСП могат да ги питат какво прави Жан Виденов

...
Колкото БСП могат да ги питат какво прави Жан Виденов
Коментари Харесай

Борисов за Цветанов: Все едно да питат БСП за Жан Виденов

" Колкото Българска социалистическа партия могат да ги питат какво прави Жан Виденов или Движение за права и свободи за Лютви Местан, толкоз можете да ми зададете въпроса дали Цветанов е там (бел.ред – стои зад договорката за ЧЕЗ) или не “.

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява изявленията, съгласно които зад застрахователния холдинг " Еврохолд ", който купи активите на ЧЕЗ, стои някогашният зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Този, който стои (бел.ред – зад сделката) сутринта беше по БТВ и приказва ясно. Вие не знаете ли кой е “, сподели още министър председателят, визирайки ръководителя на надзора на " Еврохолд “ и съакционер в холдинга Асен Христов.

„ Като министър председател нямам право да разясня такава договорка, тъй като сходно изявление може да нанесе тежки последствия. Да бъдем наказани като страна и да платим големи пари “, акцентира министър- ръководителят.

На въпрос дали в случай че има подозрения към договорката, би ли се намесил, Борисов отговори: „ Не се меся в работата на самостоятелните регулатори. Както не се намесихме, когато имаше предходен покупател, по този начин и през днешния ден. И предходния път се направи политическа офанзива, след това се оказа, че не е основателна “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР