Колко време е продължила срещата между българският премиер Кирил Петков

...
Колко време е продължила срещата между българският премиер Кирил Петков
Коментари Харесай

ГЕРБ: Срещата между Байдън и Петков е била 8 секунди. Министерският съвет: Не е вярно

Колко време е траяла срещата сред българският министър председател Кирил Петков и американския президент Джо Байдън? Според ГЕРБ - 8 секунди. Според министерския съвет - доста повече.

Видни членове на ГЕРБ през днешния ден разгласиха в своите фейсбук профили видео, съгласно което тя е траяла едвам броени секунди.

" Тя срещата с Байдън е по-кратка от разказите на Кирил за нея.А и Байдън виждам е много привлекателен и разговорлив с Кирил. Кириле, Кириле, посмали малко! ", написа някогашният здравен министър Костадин Ангелов.



Същото видео пусна и пресаташето на ГЕРБ Никола Николов с коментар: " Браво, Кириле, отново се изложи! Байдън се спря за 8 секунди, а ти написа един куп неистини, които сякаш сте " обсъждали ". Това направиха още Красен Кралев и други изявени фигури от партията на Борисов.

Часове по-късно Министерският съвет реагира на този фейсбук " залп ": " Премиерът Кирил Петков се е срещнал с президента на Съединени американски щати Джо Байдън на 24 март и това не е това 8-секундно поздравяване, посочено от ГЕРБ. Това са единствено протоколни фрагменти, преди началото на съвещанието на Европейския съвет, а срещата сред министър-председателя и президента на Съединени американски щати се състоя по-късно ", изясни Лена Бориславова.

Ексминистър Ангелов пък направи контракоментар: " Честно да си призная аз скърбя Лена. За следващ път се опита и вложи старания да замаже една неистина с друга неистина. Ако допуснем, че е имало публична среща Байдън-Петков, то тогава за какво няма фотоси (протоколни) от нея? Тайна ли е била тази среща и защо са си говорили президентът Байдън и Кирил? Отговорът е един и явен за всички. Кирил още веднъж излъга. Срещата сред него и Байдън е няколко секунди, в които той се показва кой е. Толкова. Това демонстрира формалното видео. Ето по този начин Кирил си остава просто Киро. Много се лъже в тази страна, Лена! ", написа във Facebook някогашният здравен министър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР