Колко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател на

...
Колко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател на
Коментари Харесай

БСП виждат подигравка с назначението на Пламен Георгиев за консул

" Колко значим би трябвало да е Пламен Георгиев , проваленият ръководител на злополучната КПКОНПИ ", написа в позиция на Кристиан Вигенин от името на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

" Подиграха се на партията ГЕРБ , която беше принудена безмълвно да му бере срама посред предизборна акция, с цел да бъде прикрит надълбоко няколко месеца ", изясняват социалистите.

Според тях има насмешка с Народното събрание , " като вкараха оставката му изключително, минути след подаването й, като последна точка преди ваканцията и я одобриха без спор, с цел да го скрият още веднъж от гласност ". Те виждат и насмешка Висшия правосъден съвет - Висш съдебен съвет, който е събран " незабавно и изключително, с цел да го възвърне като прокурор " .

Подигравка съгласно Българска социалистическа партия има и с Министерството на външните работи - Министерство на външните работи, " което го предложи по насила и безусловно голословно за общоприет консул във Валенсия, за да го скрият надалеч . Подиграха се на целия кабинет, който го утвърди в рисково къс период, с цел да няма време за разискване, отново за да го скрият от гласност ".

Подигравка е и с българската общественост в Испания , " като пращат там човек, който няма разбиране от дипломатическа и консулска активност , единствено и единствено да не нервира с наличието си в София ", допълват от партията.

" Е, очевидно е доста значим . И кой се подиграва с хора и институции ли? Има единствено един, който може да обезпечи тази светкавична поредност от парадокси - Бойко Борисов. Браво за успеваемостта! Но помнете - трупът е прикрит, само че уликите остават! ", написа Вигенин от името на Българска социалистическа партия.
 Бившият началник на КПКОНПИ става общоприет консул във Валенсия
Бившият началник на КПКОНПИ става общоприет консул във Валенсия

Пламен Георгиев е бил препоръчан за поста от министър Екатерина Захариева

От своя страна досегашният консул Цветелин Цолов ще поеме работата на новото ни консулство в Барселона.

Припомняме, решението на Външното министерство стана ясно по-рано през днешния ден.

След като подаде оставка като началник на Антикорупционната комисия, Георгиев беше възобновен на работа като прокурор в Специализираната прокуратура.

Той реши да напусне поста пристигна след абсурда с терасата на жилището му, чиито навеси в последна сметка се оказаха противозаконни.
 Избрали Пламен Георгиев за консул, тъй като знаел испански
Избрали Пламен Георгиев за консул, тъй като знаел испански

Освен това работил добре с локалните правоохранителни органи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР