Колко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател на

...
Колко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател на
Коментари Харесай

БСП пита управляващите: Колко трябва да е важен Пламен Георгиев

Колко значим би трябвало да е Пламен Георгиев, проваленият ръководител на злополучната КПКОНПИ? Този въпрос се задава в позиция на Кристиан Вигенин от името на ПГ на "БСП за България ", оповестиха от пресцентъра на партията.

"Подиграха се на партията ГЕРБ, която беше принудена безмълвно да му бере срама посред предизборна акция, с цел да бъде прикрит надълбоко няколко месеца.

Подиграха се на Народното събрание, като вкараха оставката му изключително, минути след подаването ѝ, като последна точка преди ваканцията и я одобриха без спор, с цел да го скрият още веднъж от гласност.

Подиграха се на Висшия правосъден съвет, който беше събран незабавно и изключително, с цел да го възвърне като прокурор.

Подиграха се на Министерството на външните работи, което го предложи по насила и безусловно голословно за общоприет консул във Валенсия, с цел да го скрият надалеч.

Подиграха се на целия кабинет, който го утвърди в рисково къс период, с цел да няма време за разискване, отново за да го скрият от гласност.

Подиграха се на българската общественост в Испания, като пращат там човек, който няма разбиране от дипломатическа и консулска активност, единствено и единствено да не нервира с наличието си в София.

Е, очевидно е доста значим. И кой се подиграва с хора и институции ли? Има единствено един, който може да обезпечи тази светкавична поредност от парадокси - Бойко Борисов. Браво за успеваемостта! Но помнете - трупът е прикрит, само че уликите остават! ", се показва в позицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР