Колко се печели от Tik Tok? Не може да не

...
Колко се печели от Tik Tok? Не може да не
Коментари Харесай

Колко се изкарва от Tik Tok с Bobby Star Reporters?

Колко се печели от Tik Tok? Не може да не сте си задавали този въпрос? Защо хората мятат gift-ове и розички и какво печелят от това? Изневярата наложителен съставен елемент ли е от актуалните взаимоотношения? Какъв е животът на плеймейтките? Боби от Star Reporters ни е на посетители, с цел да разберете отговорите на всички тези въпроси и с цел да ви предизвика да напишете най-малко един хейт или пък за какво не утвърдителен коментар!

Това ли беше фантазията ти - да станеш звезден кореспондент?

Исках да работя в областта на политиката, тъй като съм се занимавал с това. Така попаднах в медии и в последна сметка се насочих към лайфстайла. Винаги съм търсел способи да се развъртвам в тази област. Когато Десислава купи DSTV ѝ предложих да работим дружно. Подготвял съм доста концепции за излъчвания и за други медии, само че за жалост бяха отказани, тъй като " нямах човек ”. В последна сметка направих нещо свое.

Наскоро ти гостува при Георги Шишков, където ти сподели, че дамите се котирам по-добре в медиите. Така ли е?

Това е по този начин. Дори огромна част от положителните публицисти мъже са гейове. В това няма нищо неприятно, несъмнено.

Отказите не те ли обезкуражиха? Каза ли си, че публицистиката не е за теб?

Никога не съм желал да бъда публицист. Дори сега не се смятам за подобен. Просто върша това, което обичам. Не съм толкоз кореспондент, колкото продуцент. Сам си продуцирал всичко, самичък съм събрал екипа, самичък съм направил в телевизия. Това е главното нещо, което аз върша. Понякога нещата се случват толкоз мъчно - хората не схващат какъв брой доста труд се влага и какъв брой доста хора работят за една продукция.

Кой беше първият репортаж, който направи?

Беше в ТВ7 с една моя другарка италианка, която беше намерила любовта в България. Първият професионален материал, който направих беше с нея. Много се притеснявах. След това водех излъчвания онлайн. Това, което най-вече ме притесняваше беше, че в случай че не се справех, щяха да вземат различен човек на мое място. Но към този момент няма театрална тресчица. Тръпката я има, само че не е това вълнуващо чувство - просто знам, че нещо би трябвало да се свърши по професионален метод.

Кой е индивидът, с който би желал да направиш изявление?

Това е Лили Иванова, само че знам, че в никакъв случай няма да се случи, тъй като тя доста деликатно сортира хората, пред които дава изявление. Веднага бих я попитал по какъв начин е съумяла да се задържи толкоз доста години на сцената. Възхищавам се на това, че е запазила младия си дух.

Бил си на стаж Карбовски, който се вълнува от всекидневните проблеми. Твоите постове също са доста забавни. Какво те вълнува най-вече в всекидневието ни?

Отношенията сред хората Това е велико. Не съм отчаян от нещата, виждам доста практично на живота, даже и на любовните връзките. Не си разрешавам да изпитвам страсти, в случай че не е практично за мен. Любовта не пита, само че би трябвало да се изправиш пред индивида подобен, какъвто е. Битовизмите пречупват връзките сред хората. Другото е изневярата и за мен тя е съвсем неизбежна. Тя е двустранна. Няма по какъв начин да даваш на един човек едно и също нещо в продължение на 40 години и да не му омръзне. Смятам, че също по този начин хората от това време не живеят в същото време. Това, че някой изневерява на различен, не значи, че е спрял да го обича. Това не е изменничество. Пък и никой не е споделил, че сексът би трябвало да включва страстите. Той е физиологичен развой. Просто отивам да освободя напрежението.

Разкажи ни какъв е животът на една плеймейтка?

Основното е, че хубавее. Това е имиджи, който непрекъснато би трябвало да се поддържа. В множеството случаи са тъжни, с паник офанзиви и прибягващи към хапчета. Много повече дами страдат от тва спрямо мъжете. Но считам, че половината неща си ги вършат сами. Започват да се комплексират и да се съпоставят с другите дами като тях, вследствие, на което се депресират.

Как гледаш на хейт мненията?

Иронично, както постоянно е било. Най-тъпият коментар е да престанем да вършим тъпите хора известни. Те не схващат, че сходни персони вършат рейтинг. Не поканвам хора, които знам, че няма да ми донесат същата гледаемост, тъй като изгубвам пари.

Вече всички желаят да стават инфлуенсъри. Защо?

Аз да вземем за пример не се изкушавам от безплатните артикули. Не желая да се върша на маймуна за нешо, което не ме вълнува. Лесно е да започнеш, само че е мъчно да се задържиш и да изкарваш пари от това. Всичко това изисква време. Ако нямаш време, идващите ще те изместят. В момента най-вече се изкарва от gift-овете. Има 10-20 индивида в България, които изкарват доста съществени пари от TikTok. Унизително е да караш хората да кликат по екрана, само че пък им печели колосални суми.

Колко тъкмо пари могат да се изкарат от gift-ове по време на лайф в TikTok? Вижте отговора на този, както и на още доста въпроси в новото видео в канала на Peika&Jenite!

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР