Колко плащаш за наем в Ню Йорк?. Това е въпросът,

...
Колко плащаш за наем в Ню Йорк?. Това е въпросът,
Коментари Харесай

Колко плащаш за наем в Ню Йорк?: въпросът, който отвежда Кейлъб Симпсън в апартамента от Succession и офиса на Скарлет Йохансон

" Колко плащаш за наем в Ню Йорк? ". Това е въпросът, с който влогърът заговаря стотици непознати и който продължава да го води на обиколки из разнообразни жилища от петте региона на американския метрополис.

Преди да се зачудите кой по дяволите му дава отговор и кани изцяло чужд човек да снима дома им - е, ами доста хора, защото след това видеозаписите от жилищата стават част от сбирка с милиони гледания.

Симпсън най-често обикаля жилища на цени, вариращи от 3-4 хиляди до 20 хиляди $ на месец. Може да видите и места за няколко милиона $, както и такива за под 1000.

Как въобще му идва концепцията?

Подобно на доста хора, работещи от у дома по време на пандемията, Кейлъб Симпсън открива, че копнее за контакт с хора. Докато работи в стартъп компания, профилирана в NFT сферата, 30-годишният мъж развива редом свои TikTok и YouTube канали си със наличие за живота в Ню Йорк. Симпсън тества разнообразни подходи, с цел да е атрактивен за публиката си (като да вземем за пример каскади), и по този начин да набира нови почитатели. Но по този начин и не съумява да откри нишата, която да го отличи в цифровото пространство.

След като е посъветван от другар да направи наличието, което би желал да види онлайн, Кейлъб се връща към дъската си с бележки и прави няколко изследвания.

Той вижда, че обиколките на жилища са известна тематика за търсене в YouTube. И това го въодушевява да създаде простата, само че сполучлива формула за видеоклиповете си: питайте непознати хора по улиците на Ню Йорк за цената на техния наем и по-късно поискайте частна обиколка на жилището им, която целият интернет да види.

Може да си помислите, че нюйоркчани биха се възпротивили на такова самоуверено искане, само че известността на видеоклиповете от обиколките на Кейлъб демонстрират тъкмо противоположното.

" За три месеца доближих милион клиенти в YouTube, а Instagram акаунтът ми се доближава към милион почитатели. Това е полуда ", разяснява Симпсън, който през днешния ден има двойно повече почитатели от това.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР