Колко пъти ви се е случвало да се върнете назад

...
Колко пъти ви се е случвало да се върнете назад
Коментари Харесай

Мегз затваря буркани за зимата

Колко пъти ви се е случвало да се върнете обратно в годините, откакто пробвате добре позната храна от детството да вземем за пример?. И това не се трансформира без значение какъв брой си богат и прочут. Доказателство за това едни от най-актуалните фотоси в профила на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Макар да може да си разреши доста повече от това, а и както сме виждали преди от екрана, тя запретна ръкави и стартира да стяга зимнина. В поредност от фотоси в Инстаграм тя демонстрира по какъв начин сама си прави доматения сок, който е пила като дете. " Когато доста искаш нещо, само че няма кой да ти го даде имаш 2 избора. 1. Да продължаваш да го искаш и да го нямаш и да се оплакваш и мрънкаш или 2. Да запретнеш ръкавите, да се научиш и да си го дадеш самичък ", написа тя под фотосите.

Публикация, споделена от (@megz_miglena_kakanasheva) на Сеп 30, 2020 в 10:36 PDT

Във видео тя споделя, че процедурата е била нещо обичайно за нашите баби и дядовци. Тя самата пък дълго време си мислела, че във времето, в което би блага и белила домати, може да изкарва пари. Днес отново би могла да изкарва пари в същото време, само че към този момент целите ѝ са разнообразни - здравето ѝ, както и персоналното ѝ време за себе си, написа Дарик.

В сторита в обществената мрежа инфлуенсърката споделя целия развой - доматите, които се обелени и нарязани на половинки, биват смлени, а по-късно поставени и в буркани, които се стерилизират. В начинанието ѝ " оказват помощ " двама помощници - кучета.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР