Колко пъти трябва да ви казвам, че с предатели няма

...
Колко пъти трябва да ви казвам, че с предатели няма
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: ИТН отива смело на избори без предатели

Колко пъти би трябвало да ви споделям, че с предатели няма да преговаряме, с цел да спрете да ми задавате един и същи въпрос? Това съобщи депутатът и заместник-председател на ПГ на „ ИТН “ в коридорите на Народното събрание след съвещание на парламентарната група на партията.

„ Те са предатели “, удостовери тезата си Йорданов и изясни, че по време на съвещание на ПГ на Има Такъв Народ се разискали практични неща, които медиите на следващия ден щели да схванат повече.
 ИТН смекчи тона: Не сме затворили вратата към никого " ИТН " смекчи тона: Не сме затворили вратата към никого
Не сме затворили вратата с " Демократична България " и " Изправи се! Ни идваме! ", както и с Българска социалистическа партия, в случай че имат въпроси, да им бъде отговорено....

От своя страна депутатът от Има Такъв Народ съобщи пред публицисти, че позицията на партията е ясна и отива самоуверено на нови предварителни парламентарни избори. Има Такъв Народ били „ за “ всички цели, само че откакто видели двуличие от партиите, от които очаквали да ги поддържат, всичко за партията на Слави Трифонов било ясно.

Балабанов дефинира като най-големите предатели „ Демократична България “ и ИБГНИ, само че не посочи дали Българска социалистическа партия са такива. „ Боли, че в действителност бяхме предадени от партиите на интереса “, посочи той, като добави, че сътрудникът на Има Такъв Народ остава българският суверенитет.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР