Колко пъти си си казвал: Не съм достоен за това“,

...
Колко пъти си си казвал: Не съм достоен за това“,
Коментари Харесай

Твоите ограничения са само в твоята глава

 твоите-ограничения-са-в-твоята-глава

Колко пъти си си казвал: „ Не съм заслужен за това “, „ Няма да ми се получи “, „ Това е невероятно “ и така нататък Но за какво? Защо си разрешаваш по този начин да си приказваш? Кой ти е споделил, че няма да ти се получи? Кой ти е споделил, че съществуват някакви рамки, от които не си кадърен да излезеш?

А даже и някой да ти го е споделил? Ти самичък си създател на своя живот. Сам решаваш какъв да бъдеш и какво да правиш.

Твоите страхове и нерешителност стават действителност единствено тогава, когато живееш в тях!

Ако допуснеш в разсъдъка си боязън, в случай че се фиксираш върху проблемите и неуспехите, в никакъв случай няма да можеш да видиш опциите. Твоята най-голяма мощ е в твоята глава. И това накъде я насочваш дефинира живота ти.

Знаеш ли, не можеш да контролираш времето, курса на $ и като цяло не можеш да контролираш нищо, с изключение на едно и най-важното – своите мисли. Те са началото на всичко. Мислите са материални. Ако живееш в боязън и нерешителност, само че няма да видиш нищо с изключение на своите страхове. Трябва да промениш мисленето си и единствено тогава ще промениш живота си.

Спри да живееш в клетката на мозъка, която самичък си построил, която са ти внушили роднините или приятелите ти. Вникни в себе си, задавай въпроси и един от най-важните от тях е: „ Какво ме прави благополучен??? “

Когато знаеш какво искаш, какво ти носи същинско наслаждение, направлявай мислите си към триумфа, вярвай в себе си и всеки ден прави крачка към своята фантазия. Проблеми е имало, има и ще има. Не се фокусирай върху тях, не са ти нужни, нужно е да ги решаваш, само че не и да живееш в тях.

Едва щом промениш мисленето си, отхвърлиш страховете и подозренията си, животът ти ще стане пъстър и ще почувстваш силата. Не се опасявай да взимаш решения, прави това, в оет вярваш и не давай на никого да унищожи фантазиите ти, изключително на теб самия.

Ограниченията са единствено в твоята глава. Ти самичък създаваш своя живот. Направи го подобен, какъвто искаш да го видиш ТИ!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР