Колко нарушения накуп може да извърши един шофьор? Зависи колко

...
Колко нарушения накуп може да извърши един шофьор? Зависи колко
Коментари Харесай

Защо не бива да се кара автомобилен франкенщайн със забита брадва на покрива

Колко нарушавания вкупом може да извърши един водач? Зависи какъв брой високи цели си слага – демонстрира го казусът на 21-годишния Джаред Прайс от Съединени американски щати.

Той беше хванат в градчето Уедърсфилд да кара колата от фотографията нагоре.

Според полицейския отчет возилото му е „ съмнително”, само че една фотография споделя повече, в сравнение с хиляди думи…

Иначе колата му – „ Линкълн Таун Кар” от 90-те години, е без прозорци, без порти, без номера, и на всичкото от горната страна – със забита секира на покрива.

При автомобил с подобен тип на няма по какъв начин водачът му да не бъде спрян за инспекция. При него Джаред е бил подложен на полеви тест за алкохол, на който – още веднъж съгласно дипломатичния език на полицията – „ се е показал слабо”.

С други думи, карал е пийнал. И освен – карал е след приложимост и на алкохол, и на опиати.

След всички тези провинения младежът със странното возило е получил обвиняване, дълго половин страница – алкохолът, опиатите, изчезналите детайли по купето са ясни, само че към тях се прибавят и неналичните обзор и годна застраховка.

За момента Джаред Прайс е пуснат под гаранция от 10 хиляди $, само че му следва да се яви пред съда при започване на август.

Положението му обаче въобще не се облекчава от обстоятелството, че шест дни преди да бъде заловен да кара странния линкълн, той е бил задържан за нарушаване на правосъдна заповед.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР