Колко може да струва едно скъсано парче червен плат? Очевидно

...
Колко може да струва едно скъсано парче червен плат? Очевидно
Коментари Харесай

Продават оригиналното наметало на Кристофър Рийв от филмите за Супермен

Колко може да коства едно скъсано парче червен плат? Очевидно най-малко 40 000 $, в случай че го е носил именитият артист Кристофър Рийв. Наметалото му от филмите за Супермен ще бъде продадено на търг.

Кристофър Рийв носи алената мантия в първите три кино лентата за Супермен. Докато е бил с нея са го закачали с жици, с цел да наподобява, че лети и са го снимали пред екран с облаци или пред наследник екран, с цел да прибавят специфичните резултати по-късно.

Снимка: Getty Images

Платът носи отпечатъци от приложимост и е разкъсан на местата, където жиците са го докосвали, само че този недостатък освен няма да понижи цената на наметалото, а даже ще я усили, тъй като го прави по-автентично.
Филмовите супергерои на галерия в Ню Йорк Показани са костюми и аксесоари на Супермен, Батман, Капитан Америка, Спайдърмен Продават на търг атрибут от „ Междузвездни войни ” и „ Стар трек ” Предлага се униформата на мистър Спок, евентуално цената й ще доближи 110 хиляди $
Ролята на Супермен трансформира Кристофър Рийв в международна суперзвезда, само че и го обрече постоянно да бъде свързван с ролята. Мъжът в никакъв случай не съумя да избяга от сянката на Супермен.

Снимка: Getty Images

През 1994 година Рийв, който е доста разпален по ездата, пада от коня си и чупи гръбнака си. До края на живота си е прикрепен към инвалидна количка. Това обаче не стопира кариерата му и Рийв се трансформира във ентусиазъм за милиони хора. Голяма част от активността му отвън екрана е обвързвана с поощряване на проучването и потреблението на стволови кафези.

Кристофър Рийв умря през 2004 година на 52 години.
Почина американският артист Кристофър Рийв Вчера той беше признат в болница в Ню Йорк, откакто изпаднал в кома. Заключението на лекарите е сърдечна непълнота.
Още любопитни вести за шоубизнеса може да прочетете на уеб страницата LadyZone.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР