Колко много загадъчни и необясними неща има в този свят

...
Колко много загадъчни и необясними неща има в този свят
Коментари Харесай

Починало момче праща чрез пеперуди послания на сестра си

Колко доста загадъчни и необясними неща има в този свят - едни са страшни, други са изумително стветли и трогателни, каращи ни да имаме вяра все пак в положителните чудеса.

Именно такава история описа в " Редит " момиче с прякора grapeeatinggirl, написа Блиц.

" Брат ми, който аз условно ще нарека Ваня, с цел да не безпокоя душата му, която в този момент е в парадайса, от дребен доста обичаше пеперудите. Те го обичаха също. Ако сте гледали паметния филм Аватар, то, естествено, помните по какъв начин към основния воин, който се намира в тялото на жител на Пандора, внезапно се скупчиха семената на свещеното дърво, признавайки по този метод чистотата на душата му.



Нещо сходно се случваше и с Ваня: пеперудите усещаха неговата обич и благодушие и идваха при него. Те пърхаха с криле към моето братче, без да се боят кацаха на ръката му, главата му, раменете...

Ваня знаеше всичко за пеперудите. На знанията му можеше да завиди всеки лепидоптерист. Той освен непрекъснато четеше литература за своите любимци, само че и непрекъснато ги наблюдаваше в природата, отглеждаше гъсеници.



И тези прелестни създания признаваха съществуването в него на роднинска парченце на природата, по тази причина те освен му имаха доверие, само че и го обичаха по собствен личен метод.

Някъде четох, че филмът Аватар изобщо не е измислена приказка, а антична легенда аз това, каква е била Земята преди да бъде завоювана от пришълците.

Напълно е допустимо нашата планета да е била сходство на Пандора, а жителите ѝ, тези кристални души, да са били едно цяло с нея. Вероятно, мнозина от тях и досега се прераждат на Земята... С каква цел, не знам, само че те се държат сходно на жителите на Пандора.



Вярвам, желая да имам вяра, че Ваня е бил тъкмо такава преродена чиста душа. Затова пеперудите толкоз доста бяха привличани от него. Може би точно това е и повода, заради която Ваня напусна нашата реалност толкоз млад.

Но най-интересното е това, Ваня към този момент го няма на този свят, а неговите пеперуди летят и кръжат към нашия дом. Те се появяват тук даже и през зимата, в най-големите студове, въпреки и това да не е допустимо. Още по-удивителното е, че тези пеперуди непрекъснато ме съпровождат в живота, като че ли посредством тях Ваня ми праща поздрави.



Често отивам на работа пешком, а пеперудите ми кацат на рамото или на гърдите и по този начин ме изпращат до самия офис.

В тези миг аз усещам невероятна топлота в душата, като че ли ангел ме е докоснал с крилото си.

Често аз виждам до дома ни много странни пеперуди - фантастични и неправдоподобно огромни, като че ли са пристигнали от различен свят ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР