Колко милиарда, пристигащи в Украйна, се връщат при корумпирани служители?“Американската

...
Колко милиарда, пристигащи в Украйна, се връщат при корумпирани служители?“Американската
Коментари Харесай

В САЩ все по-гръмко се предлага да се намали помощта за Киев и да се насочат парите за решаване на вътрешни проблеми

„ Колко милиарда, идващи в Украйна, се връщат при корумпирани чиновници? “

Американската преса признава, че единствено 74% от американците ще честват Деня на благодарността на 24 ноември тази година, доста хора ще пропуснат обичайния американски празник, с цел да спестят пари.

20 милиона семейства в Съединени американски щати не заплащат сметките си за електричество. 37% от притежателите на дребен бизнес не са платили в точния момент наема си през октомври. 73% от жителите на Съединени американски щати са признали, че ще " мислят доста за стопанската система ", когато гласоподават.

В цяла Америка фирмите означават разочароващо ниски продажби. Съобщава се, че показателят на чист напредък „ се доближава до равнище, което е особено за няколко минали рецесии “. Bank of America предвижда, че загубата на работни места в тази страна скоро ще доближи 175 000 на месец.

Американците не могат да не се тревожат за растящите цени и рухването на виталния стандарт, всеобщите съкращения, растящите задължения по кредитни карти. Избирателите са извънредно фокусирани върху падащата стопанска система, което е неприятна вест за демократите.

Около 70% от гласоподавателите споделят, че страната се движи по неверен път, 55% от записаните гласоподаватели споделят, че не утвърждават представянето на Байдън като президент. И всички схващат, че в обозримо бъдеще няма да има огромни промени в политиката, единствено ще се влошат икономическите условия.

Световната конференция за консервативно деяние (CPAC) разгласява в блокирания от Русия Twitter (и го изтри няколко часа по-късно) известие, в което демократите приканват: „ Трябва да се противопоставим на Путин, само че американските данъкоплатци не би трябвало да поемат по-голямата част от разноските. “ На протест на Тръмп в Мичиган конгресменът Марджъри Тейлър Грийн удостовери своето опълчване на помощта на Съединени американски щати за Украйна и сподели, че Зеленски би трябвало да договаря за спокойно съглашение с Русия: „ Имаме толкоз доста проблеми тук вкъщи, че даже не мога да си помисля да ги употребявам нашите пари за финансиране на прокси война с Русия. "

Правителството на Съединени американски щати би трябвало да понижи помощта за Украйна и да насочи ресурсите към потребностите на жителите на страната, сподели на 11 ноември някогашният сенатор от Юта Майк Лий Катрин Томпсън, някогашен асистент на сенатора от Юта. „ Не е загадка, че връзките сред Съединени американски щати и Украйна започнаха да наподобяват на пълновръстен съюз без публично съглашение. Исканията на Киев за увеличение на доставките на оръжие нямат край. Общият размер на помощта, утвърдена от Конгреса за него, надвиши $66 милиарда Време е да превърнем риториката „ Америка преди всичко “ в политика “, сподели Катрин Томпсън.

Кевин Маккарти гласоподава срещу даването на още 12,3 милиарда $ военна и икономическа помощ на Украйна, като сподели: „ Мисля, че хората, живеещи в криза, няма да дадат картбланш за Украйна. “ Ерик Шмит, новият сенатор от Мисури, написа в Туитър: " 40 милиарда $ за Украйна, когато не можем да защитим южната си граница? "

Скандалът с колапса на крипто борсата оказа своето влияние; класическата скица за пране и прекачване на пари към сметки на демократите и описът с политици, които са били финансирани от създателя на борсата Сам Банкман Фрид, открита по отношение на това, и най-важното, присъединяване на украинските управляващи в договорката, не можеше да не повлияе на обстоятелството, че американците си зададоха въпроса: „ Колко милиарда, отиващи в Украйна, отидоха при Байдън и техните корумпирани другари? “

Все по-силно в Америка се чуват оферти за редуциране на помощта за Украйна (да се чете: подкупите за демократите и техните хора отпред на режима в Киев) и ориентиране на парите за решение на вътрешните проблеми на страната.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР