Колко ли студена пот се излива от челото на премиера,

...
Колко ли студена пот се излива от челото на премиера,
Коментари Харесай

Волен да е спокоен. Няма кой да му се кара за Крим

Колко ли студена пот се излива от челото на премиера, когато разбере, че Волен Сидеров още веднъж е изхвърчал за чужбина? Особено, когато посоката е североизток. Така през първия си мандат Борисов със свито сърце заран пускаше тв приемника, да не би Божидар Димитров да е оповестил война на Македония. Лидерът на "Атака " е подготвен да неглижира, смачка и пъхне надълбоко в задния си джоб всяка публична позиция на българското държавно управление, лансирайки своите разбирания пред непознати камери и микрофони. Удава му се с лекост, а у нас никой от ръководещите не може да му каже копче.

Защо ГЕРБ мълчи за визитата на Сидеров в Крим , а се ограничи единствено с едно нежно "разграничаваме се от позицията му ", издекламирано от Цветанов. С този въпрос се обърнахме към читателите на ФАКТИ.

Според 52% от общо 1151 взели участие в допитването, мълчанието има една единствена цел - да не се подвига повече звук, с цел да не не раздразнителен "големите началници " от Запада. Снишаване по Живковски. Това наподобява и най-логичната причина. Не че на запад са умрели от терзание за протичащото се в Украйна. Нали не си представяте, че заран Юнкер или Туск стават недоспали с паника за хората в Крим или Донбас. Или Меркел и Мей. Дори и новият състезател, младото петле Макрон. Просто политика. Те имат потребност от разграничителна линия с Москва, разкрили са я във въпросните територии и си я отстояват. А наш Волен я тъпче самоуверено с тъкмо противоположната теза.

20% от читателите ни считат, че ГЕРБ просто не желае да нервира съдружния си сътрудник. И те са прави. Знаем, че Сидеров и изключително кумът му Симеонов мъчно могат да бъдат озаптени, когато си наумят нещо. А да вършим циркове пред гостите от Европа тъкмо в този момент е несвоевременно. Както сподели Борисов - броя му дните на това председателство. А след това щял да се оправя с "гадовете ", дето му тровят живота, до момента в който той вкарва Западните Балкани в Европейски Съюз и НАТО. При патриотите като най-уравновесен се демонстрира Краси Каракачанов, само че при него има друга драма. Като военачалник без войска постоянно изпада в странни мечти. Дано не препусне на кон против някоя вятърна мелница, в случай че са останали такива у нас.

Интересно е визията на 22% от читателите на уеб страницата. Те считат, че мълчанието на ГЕРБ е знак на единодушие с водача на "Атака " . И тайничко и тихичко партията поддържа Сидеров по Кримския въпрос. Абсурдно?! Съвсем не. Помислете какви партийни книжки притежаваше елитът на ГЕРБ до началото на безконечния Преход, че даже и по-късно. Елит, преливащ от люде, закърмени с обич към Съветския съюз, само че по волност на ориста пишман евроатлантици. В останалите водещи партии картинката е сходна.

Между другото оня ден на автомагистрала Тракия се обърна една военна съветска УАЗ-ка. Слава богу, никой не пострада. Наша УАЗ-ка, несъмнено. Не на съветските окупатори. На гордите натовци.

Волен да е спокоен. Никой няма да му каже и копче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР