Колко хора могат да се похвалят луди пари от секса?!

...
Колко хора могат да се похвалят луди пари от секса?!
Коментари Харесай

Николета трупа пачки от секси бельо

Колко хора могат да се похвалят луди пари от секса?! Е, добре като се изключи професионалните жриби, порнозвездите и уролозите.

Нашата Николета Лозанова откри нов метод да натрупа пачки - със лична линия еротично долни дрехи. Силиконката звае две и двеста за креватните извършения, по тази причина и ще вложи опита си в полови дантелени гащички, жартиери, сутиени и прочие палави интимни дрехи.
View this post on Instagram
A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Sep 18, 2018 at 10:44am PDT
“Абсолютната голота напълно не е причина за секси лъчение - бельото е това, което ме прави толкоз женствена, мечтана и неустоима! В този ред на мисли, напълно естествено, единствено след няколко дни - на 21.09, по време на SOFIA Fashion Week, за първи път ще ви показва част от първата ми сбирка първокласно долни дрехи, под марката NL.for.you. Много пъти съм излизала на тази сцена, представяйки разнообразни марки, само че повярвайте ми, тръпката в този момент е по-силна от всеки път, а вашата оценка по-важна за мен от всеки път! Вярвам, че силата, която влагам в основаването на тази сбирка, ще донесе на всяка една от вас доста горещи, цензурирани мигове!”, написа гаджето на футболиста Ники Михайлов в “Инстаграм”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР