Колко хора могат да се похвалят, че картина на дома

...
Колко хора могат да се похвалят, че картина на дома
Коментари Харесай

Белгийски замък, увековечен в картина от 17 век, се продава за €4 милиона

Колко хора могат да се похвалят, че картина на дома им е окачена в Националната изложба в Лондон? Ако имате непотребни четири милиона евро, това може да сте вие.

Белгийският палат Elewijt, издигнат през 1304 година, се продава. Звездата на фламандския барок през 17 век Петер Паул Рубенс е изживял последните пет години от живота си в него и е бил толкоз въодушевен, че е решил да го овековечи в своя картина.

Замъкът се намира единствено на половин час път с кола от центъра на Брюксел. Срещу 4 милиона евро ще получите три здания: резиденция с шест спални, частен параклис с висок таван и кула, която макар че е строена преди епохи, има гараж за четири автомобила. Както и преносим мост и трап!

Общо, на цената на първокласен апартамент в Манхатън, купувачите получават 33 стаи с извисяващи се каменни арки, красиво подредени плочки и паркет, както и украсени камини в доста от тях. И още над 80 000 кв. м. буйни поляни.

Настоящият притежател реставрира последователно замъка от 1955 година насам и през 2009 той бе разгласен за културно завещание.

Освен 4 милиона евро за покупка, ще са ви нужни и по към 118 000 $ годишно за поддържка - без градинаря, споделя Кристоф декор Шнек, специалист по крепости в организацията за недвижими парцели Engel & Völkers AG. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР