Колко години я променяме тази промяна. В политиката винаги ще

...
Колко години я променяме тази промяна. В политиката винаги ще
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Настоящият президент е разделител, а не обединител! Липсва ни Вацлав Хавел или Петър Стоянов

" Колко години я променяме тази " смяна ". В политиката постоянно ще има неистина и чалга. Хората си избират огромни лъжци, които да ги омайват, тъй като са свободни. Преди ходеха на избори и партията печелеше с 99,9%. Никой нямаше право да си избира да се имунизира или не. Мен никой не ме е излъгал за нищо и не съм очаквал с измененията от небето да завалят пържоли ". Това съобщи Васко Кръпката пред " Нова НЮЗ ".

" Случиха се доста хубави неща и дано да престанем с това, че " 32 година ни лъжат ", сякаш преди този момент не са го правили. Има доста хубави неща, които се случиха и не би трябвало да сме отрицателни към тях. В митингите и в СДС-тата имаше доста подставени лица и аз пиша шестица на ченгетата, които си свършиха работата през този преход. Най-голямата ми болежка е, че сега сме доста разграничени, повече от всеки път.
свързани новини187459на 19.07.202128048на 07.06.2021
Настоящият президент не се очерта като обединител, а като разделител. На нас ни липсва Вацлав Хавел или Петър Стоянов. Старите фигури обаче са бита карта. Трябват ни нови, младежи. Според мен у нас най-големият ни проблем е в правосъдната палата. Убиеца на Милен Цветков 1 година не могат да го осъдят... Начело на страната би трябвало да застане човек, който може да реши този проблем. Ние обаче сме деца на този народ и не можем да го сменим. Бъдете свободни и си изберете някой, който не е обвързван с Българска комунистическа партия и със службите на Държавна сигурност ", сподели още блусарят.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР