Колко години ще чакаме? На Левски може да им се

...
Колко години ще чакаме? На Левски може да им се
Коментари Харесай

Младенов: На Левски може да им се направи стадион, а на нас - не

" Колко години ще чакаме? На Левски може да им се направи стадион, може да им се оказва помощ, а на нас не може. От нас единствено се цица и се взима. Ние сме най-успешният български клуб. Поздравления за Лудогорец, само че по кой метод те реализираха това, по какъв начин завоюваха тия трофеи, изключително първите? ", избухна наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов след успеха на Локомотив София с 2:0 през вчерашния ден.

Младенов бе очевидно ядосан след триумфа и насочи рецензии към рефера на ВАР Георги Кабаков, страната, Лудогорец, Борислав Михайлов и почитателите на ЦСКА. " На Кери не се дава дузпа, същото нарушаване пред нашето наказателно поле на Мухар, незабавно се дава. Тук има една наклонност, дано почитателите да знаят кой беше на ВАР - Кабаков, Тъпаков, кой беше не знам. Същият, който ни свири мача в Лудогорец там. Защо не погледна дузпата на ВАР? Защо не погледна две обстановки, когато трябваше да покаже втори жълт картон? Ще ги предупредя - да спрат. Да бъдат правилни и почтени, тъй като след пет месеца по различен метод ще си приказваме с тях ", сподели Младенов след дуела.

" Ние за това се борим към този момент 20 години. Аз откогато съм станал старши-треньор за първи път в ЦСКА, ние единствено за стадион приказваме и плачем. Колко пъти ходихме в Министерство на спорта и какви срещи сме правили и разговаряли - единствено неистини, неистини, неистини от страна на държавното управление. Колко години ще чакаме? На Левски може да им се направи стадион, може да им се оказва помощ, а на нас не може. От нас единствено се цица и се взима. Ние сме най-успешният български клуб. Поздравления за Лудогорец, само че по кой метод те реализираха това, по какъв начин завоюваха тия трофеи, изключително първите? Нека да се върнем в Дупница, в Миньор Перник, по какъв начин играха с юношите против Лудогорец. Това се назовава корупция. Къде беше тогава Боби Михайлов, огромният водач на българския футбол? Тук приказваме съответни истини, няма какво да се лъжем. Докога ще бъде по този начин, докога футболът ще крета? За да може някой да се облагодетелства от всичко това ", продължи той.

" Аз не видях почитателите да са се завърнали. Същите хора, които ни поддържат, идват на всички места. Те са длъжници на тима. Когато сме затруднени, ние би трябвало да идваме и да цялостни стадиона. Това е армейската обич. Тия хора, които бяха през днешния ден тук, същите бяха и в Бодьо/Глимт, това са същинските почитатели. Професорите дано си стоят у дома. Не всеки обича и желае да играе на празен стадион. Имаме потребност от поддръжка, а я виждаме единствено от шепа почитатели ", не спести остри думи и към почитателите Младенов.

Относно мача Младенов показа: " Излязохме под огромно напрежение, усещаше се тежестта на загубата в Разград, само че в края на краищата съумяха да се активизират и в избраните моменти да подхождаме, както би трябвало да подхождаме. И двата ни гола бяха доста положителни офанзиви. Не отстъпихме, държахме високо играта, пресрещахме съперника надалеч от наказателното поле. По-беззъбото първо полувреме го приписвам на съдийството, тъй като им позволяваше да лежат по терена, да бавят. Може би такава им беше тактиката и съдийството ги улесни. Контузиите идват от цикъла, прекомерно доста мачове, получава се претоварване освен физически, само че и душевен. Варела получи травма за кой ли път ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР