Колко е жалко… да се надъхваш, надъхваш, да си помпаш

...
Колко е жалко… да се надъхваш, надъхваш, да си помпаш
Коментари Харесай

Биячите са страхливци, гей-хората в БГ са смелите

Колко е жалко… да се надъхваш, надъхваш, да си помпаш мускулите и егото месеци, години, да организираш, да се пънеш, да събираш „ съидейници “, единствено и единствено да изглеждаш „ мъж “ и огромната работа…

… и най-после на всички да им стане ясно, че си просто страхливец.

Жалка работа.

Да набиеш някой, който е по-слаб от теб, не е храброст, не е и геройство, а е измама и плашливост. Да набиеш или да се изправиш против някой, който е по-силен от теб—това към този момент е храброст.

Гей-хората в България знаят, че са малцинство, знаят, че са ненавиждани и знаят, че ги грози заплаха от човешките глутници. И все пак някои от тях не се крият и не крият кои са. Дори да ги набият, ПАК не се крият. И към момента знаят, че са по-слаби от глутниците биячи и ПАК не се крият от тях.

Ето това е храброст.

А да събереш хора, да сте многочислени и да отидеш да нападнеш беззащитни деца, МОМИЧЕТА освен това!—говори за плашливост от най-долен тип. Лигава, долна, гърчеща се плашливост.

Минаха към този момент два дни от случката в Пловдив. Тя—случката… тя е жалка, гнусна, долна… всичко това. Но тя е и показателна, тъй като след нея последваха мненията.

Да… мненията.

Погледни се, благо общество. Виж се в какво обгърнато в воня, обуто в спортни екипи, смърдящо на кисело зеле и пръдня тъпо сходство на общество си се трансформирало.

Радвате се, че гей-хора са били нападнати и бити?

Коментарите са красноречиви. Тук-там някой, в изблик на страст, сподели „ по какъв начин може такова нещо! “

Истината е, че знаем по какъв начин може такова нещо.

Изостанали сме. Ето по какъв начин и за какво.

Всичко това, което се случва през днешния ден и тук, се е случвало преди десетилетия и епохи в развитите общества. Омразата против другите, обвиняването на неверните групи за недъзите в обществото и така нататък, и така нататък

Какво значи „ обвиняването на неверните групи за недъзите в обществото “ ли? Ето какво:

Когато една тайфа селяндури с власт оказва помощ на друга тайфа селяндури с власт да краде от твоите пари и бъдеще, в случай че си естествен и съответен човек, ще скочиш и ще ги спреш. Ако обаче си запарен на пот, некъпан от две седмици ганьовец по спортен екип и потник, те ще ти кажат: ей, гейовете са отговорни и ромите, и бежанците!

И ти ще се вържеш и ще си насочиш цялата експанзия натам. Щото в главата ти чалга текстовете се прескачат с цитатите от подпийналия ти татко, който ти е разказвал по какъв начин „ по байтошово време е било по-добре “, а най-отгоре плуват речите на някой политик-тарикат, който ти е напълнил кофата с агитация, с цел да го следваш сляпо.

В развитите към този момент общества са разбрали, че толерантността и единството са естественият и единствен метод да се живее. За тях към този момент даже не е под въпрос какво да се прави с малцинствата.

Обществото има инстикт. И там са били хомофоби, гневни расисти… страхливци, с други думи. Но е минало време и са се научили да не се опасяват. Трябва време. Поне три генерации обаче би трябвало да се сменят, с цел да има смяна. Така че – не чакайте със спотаен мирис да я видите.

Но всичко това е просто показателно, че колкото и да не ни харесва, съдебномедицинска експертиза от изостаналите. Но по този начин работи светът—едни са напреднали, други са тор в саксията на напредъка. Все някъде би трябвало да се продават боклуците, с цел да може да се печелят парите, които да се влагат от напредналите в по-нататъшен прогрес. Все някъде би трябвало да си изхвърлят и боклука. Тази роля ви се е паднала, какво да се прави?

Ето ви един съответен образец, с цел да вденете:

Огромна част от компаниите, които оперират на европейския пазар, оперират и тук – в беге. Само че продукцията им тук (стана неведнъж известно на всички ни) е в пъти по-скапана от онази, която си продават в Германия, Австрия, Англия, Франция…

За да не се случва това, ти имаш едни „ контролни органи “, които да се намесят и да спрат порочната процедура. Вместо това обаче компаниите заплащат на корумпираните служители и те не вършат нищо. Съответно на теб ти се продават отпадъци на високи цени.

И те крадат, и ти се подиграват.

Но ти НЕ виждаш това като проблем, а в случай че го виждаш, си прекомерно нерешителен, с цел да се опълчиш на тези хора и институции. Вместо това, като същински страхливец, се събираш с още няколко страхливци и отиваш да набиеш някое момиче, като си намислиш преди този момент повода, „ гей-хората са ти отговорни за всичко “.

Изглеждаш като пикльо, който одеве са набили, а ти искаш да си отмъстиш, единствено че не можеш, тъй като си дребен и презрян страхливец, по тази причина по път за у дома виждаш улично куче и го риташ… тъй като, видиш ли, то ти е отговорно за всичко.

И преди и след багра си си същият ждрольо, който лъжат, крадат и манипулират. Само че след багра към този момент си прочут страхливец, с изключение на просто ждрольо. Толкова.

А, в случай че имаше същинска храброст у тези, които по този начин възхваляват експанзията и побоя, те щяха да се вдигнат против мутрите, а не против беззащитните малцинства. Или против корумпираните служители, политици, депутати, предприемачи. А не, вместо това, да се чудят по какъв начин да им се харесат и подмажат, та нима намажат нещо, подхвърлено от масата им – от масата на богатите и мощните.

Толкова за смелостта.

За разсъдъка даже не ми се почва… няма смисъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР