Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? И

...
Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? И
Коментари Харесай

Бисерите от видеонаблюдението: „Работи ли телевизоро”, „Добре дошли в нашия подкаст”

Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? И какво значи бутонът „ стоп ”? Това са част тематиките, за които си приказваха членовете на секционните комисии по време на записите при броенето на бюлетините, написа " Нова телевизия ".

„ Абе, нещо не желае да сканира. В събота одобри кода, в този момент единствено се върти, върти, не зарежда. Какво му е ”, пита един от членовете на секционна комисия. Риалити шоуто с броенето на бюлетините стартира минути след края на изборния ден. На доста места - с провал. „ Само изписва „ стоп ”, „ стоп ”, написа „ стоп ”, „ стоп ”, за какво написа „ стоп ”? Какво „ стоп ”? ”, се чува от едно от видеата.

И се стартира: „ Здравейте, другари! Добре пристигнали в нашия подкаст ”. Мнозина по този начин и не схванаха, че са почнали излъчването. Видеата на някои секции продължиха цели 6 секунди. „ Добре, за какво отново не става? ”, се питаха членове на секции. Други пък започнаха с „ Кажете зеле! ”. 

Голяма част от секциите затрудниха феновете оптимално, като обърнаха камерите безусловно с краката нагоре. „ Гледаш ли ни, Даци? Сега добре ли е? Е, обърнах го. Хубави ли сме, Даци? Хубавици ли сме? Добре, aйде! ”, бяха измежду мненията. 

Други несъзнателно или не избраха най-далечната точка от камерата. Част от комисиите преправяха протоколите си по няколко пъти. Дори калкулаторите се оказаха безсилни пред комплицираните математически задания.

„ Брой недействителни гласове от недействителни бюлетини. Те не са недействителни, а са невалидни. Там имаш 0. Едно е невалидни, друго е недействителни. Айде пиши го по този начин и прави инспекцията! ”, гласяха някои от наставленията. 

С напредването на времето се повиши и напрежението: „ Момичета, и да се караме, на всеки имам какво да кажа. Спрете! Моментът е доста значим! Протоколът е възмутителен! ”.В Якоруда спря токът и на членовете на секционната комисия им се наложи да броят на мрачно. „ Да не се запалителен единствено, мани го другото. Изгасна токо! Записвай! ”, реагираха членовете на създалата се обстановка. Така остана единствено въпросът - има ли запис, до момента в който светят с фенери. „ Работи ли телевизоро? Още работи ”, питаха обезпокоени членове на СИК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР