Колко добре би било да ги изперете в пералня... А

...
Колко добре би било да ги изперете в пералня... А
Коментари Харесай

Вещи, които не пускаме в пералнята, а трябва

Колко добре би било да ги изперете в пералня... А не го вършиме. Мислили ли сте за това? Вероятно " Не ", само че би трябвало да знаете тези изненадващи неща, които в действителност се перат в пералня!

1. Маратонки

Обикновено се счита, че обувките не би трябвало да се перат в пералня, само че това не е напълно правилно. Можете умерено да сложите маратонките си в барабана. Всичко, което би трябвало да извършите, е да извадите или завържете добре връзките на обувките и да ги поставите в чанта (или увиете с кърпа). Настройте пералнята на по-деликатен режим.

2. Завеси за душ

Найлоновите пердета за душ се характеризират с това, че елементарно могат да се утаят с всевъзможни мръсотии и бактерии. Измиването на ръка не е най-лесното нещо, само че за благополучие можете да поставите пердето в пералнята.

3. Подложка за йога

Подложката за йога постоянно събира потта ни, тъй че би трябвало да бъде постоянно освежена. Но знаете ли, че можете просто да я перете в пералнята? Само не забравяйте да не добавяте перилен препарат. Водата е задоволителна.

4. Малки килими

Имате ли дребен килим в спалнята си, който бързо губи свежестта си? Или може би покривате плочките в банята с водоустойчив килим? Не е нужно да се притеснявате за положението им след пране в пералня. Просто обърнете внимание на режима на пране - най-хубавият ще бъде деликатния.

5. Спортно съоръжение

Можете да перете всички протектори за ръце, крайници и ръкавици в пералната машина даже един път месечно. Нищо няма да им се случи.

6. Пазарски чанти за многократна приложимост
10 мита за прането, които го унищожават
Много хора имат навика да обръщат панталоните наобратно, с цел да не изгубят цвета си при пране. Има ли истина в това или това са по скоро м...
Прочети повече
Повишената екологична информираност значи, че от ден на ден използваме пазарски чанти за многократна приложимост. Често експлоатирани, те се замърсяват доста бързо. За благополучие те могат да се перат в пералня...заедно с облеклата ви!

7. Легла за животни

Домашните ни любимци обичат да се цапат на открито или, да вземем за пример до момента в който ядат. Всичко това по-късно се трансферира в техните леговища, които би трябвало постоянно да се почистват. Струва си да знаете, че можете да ги перете в пералня. Съвсем съществено!

8. Моп

Добра концепция е да поддържате мопа чист след всяко разчистване на пода. Не е нужно да го перете на ръка – пералня няма да го навреди.
5 лесни метода да почистим пералнята
Почистването на пералнята е също толкоз належащо, колкото и постоянната поддръжка на други домашен уреди. В резултат на това пералн...
Прочети повече
9. Ръкавици за фурна

Лесно е да се появи нежелана нечистотия по време на готвене. Най-често се озовава на плотове, печка и... ръкавиците за фурна. Това е друго нещо, което можете да перете в пералня с останалото си пране.

10. Малки играчки и плюшени животни

Грижата за чистотата на играчките на нашите деца е извънредно значима, само че не би трябвало да е проблематична. Повечето от тях могат да се перат в пералня. Това са най-вече плюшени животни, само че също по този начин и по-малки пластмасови играчки.

Не забравяйте обаче постоянно да следвате рекомендациите на производителя, изключително когато става въпрос за по-скъпи продукти. Понякога е по-добре да не рискувате и просто да изперете нещо на ръка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР