Колко дълго ще продължи блокадата на нормалния ни ритъм на

...
Колко дълго ще продължи блокадата на нормалния ни ритъм на
Коментари Харесай

Подкаст: Извънредно положение и в икономиката

Колко дълго ще продължи блокадата на естествения ни темп на живот, в резултат на ограниченията на страната да ограничи разпространяването на ковид? Кои бизнеси усещат най-тежко резултатите от замирането на живота и потреблението и с какви ограничения отговори държавното управление, с цел да ги компенсира?

В този епизод на " Гласът на Капитал ", който записахме домовете си, публицистите Алексей Лазаров, Вера Денизова и Николай Стоянов разясняват какъв е хоризонтът, в който можем да чакаме резултати от ограничаващите ограничения и първичния пакет от тласъци за бизнеса, с които реагира икономическия екип на държавното управление.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В епизода ще чуете още в каква кондиция на обществените финанси на страната България влиза в тази форсмажорна обстановка и какви са другите сюжети, в които може да се развие икономическата рецесия.
АУДИО Гласът на Капитал: Извънредно състояние и в стопанската система Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Как ще се оправи здравната система с преодоляването на епидемията
Журналистите Деси Николова и Алексей Лазаров разясняват кои са най-ефективните ограничения за ограничението на заразата
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР