Колко дълга трябва да е полата на синоптичките? Оказва се,

...
Колко дълга трябва да е полата на синоптичките? Оказва се,
Коментари Харесай

Колко къси са полите на синоптичките?

Колко дълга би трябвало да е полата на синоптичките? Оказва се, че този въпрос вълнува феновете не по-малко от прогнозата за времето, а някои от тях даже пращат възмутени писма до Съвета за електронни медии и питат по какъв начин да имат доверие в малкия екран при тези разголени крайници.

“Не можем да се месим в публицистичното наличие ", дават отговор от Съвет за електронни медии на всяко писмо. А ръководителят на съвета Соня Момчилова шеговито добавя пред “24 часа ", че колкото по-рестриктивна става икономическата обстановка, толкоз повече се съкратяват полите.

“Външният тип и аутфитът на водещите в частните медии, както и в Българска национална телевизия, се дефинират от стилисти и зависят от концепцията и комерсиалните планове на малките екрани ", изясни Момчилова. Факт е, че рейтингът също играе огромна роля, още повече че времето е измежду най-продаваните рубрики.

В Нова тв има цялостен отдел, който се грижи за визията на всички водещи. И този екип от стилисти има задачата да облича водещите на прогнозата на времето за всяка емисия.

“В Италия синоптиците са мъже, които са някогашни военни. Но на всички места другаде информацията се оповестява от водещи с приятна визия ", споделя едно от красивите лица на Нова тв - Никол Станкулова. Разбира се, облеклото на синоптичките постоянно се преценява и със сезоните.

В топлите дни тоалетите са по-цветни, постоянно обличат и по-къси рокли, които никога не престъпват границата на приличието. Така че отрицателните мнения по-скоро са плод на нормалните злобни злобари. А и да са напълно мини, биха им стояли отлично, тъй като всички синоптички са с съвършени фигури и никога не би изглеждало просташко.

Затова и стилистите на Би Ти Ви подхождат самоуверено, когато обличат хубавата Натали Трифонова. 

Българска национална телевизия обаче се държи като класическа телевизия - там дължината постоянно е към коляното, а горните елементи на дрехата не може да са разголени. Стилистите се преценяват с стилните трендове при цветовете по отношение на сезона, само че отново употребяват най-вече класическата гама - синьо, алено, бежово.

Впрочем стандартите на Българска национална телевизия важат освен за облеклото, само че и за грима, прическата и аксесоарите, в това число за верния изказ и артикулация. Това е по този начин, тъй като водещите би трябвало да са образец за подражателство и обработване на добър усет у аудиторията, споделят от публичната телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР