Колко често си задаваме въпроса „ТИ ЛИ СИ“ на човека,

...
Колко често си задаваме въпроса „ТИ ЛИ СИ“ на човека,
Коментари Харесай

Danny Levan представи ,,ТИ ЛИ СИ”


Колко постоянно си задаваме въпроса „ ТИ ЛИ СИ “ на индивида, който познаваме, на който сме отделели месеци и години, с цел да ни обича или разочарова.



„ ТИ ЛИ СИ “ е с съвременно звучене, което ще ви накара да танцувате, само че с мисъл към хората, които обичате или тези, които сте „ изпуснали “ от живота си. Слушайки песента екипът ви подсигурява сантиментално странствуване към вашата душа и сърце с което да изразите откровените си стремежи.

Успешен и потвърден екип стои зад реализацията на новата ария на DANNY LEVAN: музиката е на Хриси Пачалова и Кирил Димитров, текста е на Ангел Проданов и Хриси Пачалова, а аранжимента е на Панчо Карамански.



Видеото ще ви заведе в душата на всеки, който се усеща допрян и отчаян от любовта. За терен на снимкитережисьора Павлин Иванов- Bashmotion употребява спортния комплекс на Техническия университет в София, в който извънредно стилно DANNY LEVAN ни позволява до неговия свят на сенките от обич и разочарования. Във видеото вземат участие и танцьорките от „ NEXT Generation “ с хореограф Росица Терзийска.

Елегантната и стилна визия на костюмите във видеото е дело на Живко Жечев и фешън къща „ Парушев “.



„ Надявам се, че с новата ария и видео ще накарам повече хора да стартират да приказват и да споделят между тях,както за хубавите моменти в живота по този начин и да вземат решение с доста обич проблемите в своите връзки. “, споделя DANNY LEVAN.

Продуцент: Danny Levan

Записа е осъществен в Blue FOX Studio

Беквокали: Катрин Витали

Фотограф: Костадин Кръстев- Коко

Грим: Памела Първанова

Коса: Даниел Дамаскин

Специални благодарности на Технически Универсистет -София.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР