Колко често се замисляте за актьорите и тяхната мъка със

...
Колко често се замисляте за актьорите и тяхната мъка със
Коментари Харесай

Мъка: Карамазов забравя реплики в Откраднат живот, Евтим Милошев бесен !

Колко постоянно се замисляте за актьорите и тяхната тъга със запомнянето на текст?  Рядко, нали? Защото постоянно когато приказваме за актьорско осъществяване и роля, имаме поради най-вече умелото пресъздаване на страст или безапелационно наличие на екран и сцена. А зад целия наплив и за всеки " Оскар " е едно черно море от смут, сълзи и драма- запомнянето на текста.

Владо Карамазов да вземем за пример има огромен проблем с репликите на снимачната площадка на сезон девет от хитовия сериал " Откраднат живот ". Медицинската поредност, където всичко е съдбовно и действието постоянно е на ръба, е малко по-различно от средностатистическия сапунен сериал, където единствената задача на облиците е да се събират и разделят, да откриват че имат братя близнаци, да инсценират гибелта си,  то в „ Откраднат живот ” има термини да се учат. Трудни за изговаряне лекарски термини, латински наименования, древногръцки названия- по какъв начин да не се оплете езикът! Владо Карамазов да вземем за пример не може да произнесе думата " спленектомия " ( оперативно премахване на далака).  Това не е слух, артистът самичък си призна за казуса. Звездата от театъра особено за почитателите пуска видео, в което издават секрети зад кулисите. Признава без принуда, че изпитва адска тъга с произнасянето на " спленектомия ".

" 5  пъти не можах да го кажа по време на фотосите. А в този момент го споделям без проблем ",  тюхка се във видеото Карамазов.  На него му е смешно, само че продуцентът Евтим Милошев има график да гони и се ядосва. Всеки още един дубъл води до закъснение. „ Откраднат живот ” се снима с безчовечен темпове. Всичко е на напред и няма време за отсрочване. Времето коства пари, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР