Колко бонуси, премии или допълнителни възнаграждения е получил всеки един

...
Колко бонуси, премии или допълнителни възнаграждения е получил всеки един
Коментари Харесай

Какви са бонусите на шефовете в правосъдното министерство, питат надзирателите

Колко бонуси, награди или спомагателни хонорари е получил всеки един от членовете на политическия кабинет на правосъдния министър за 2017 г . Това питат от Синдиката на чиновниците в пандизите. Те приготвят нов митинг на надзирателите за 10 март 2018 година, оповестиха от Синдиката на чиновниците в пандизите в България .

Искането на синдикалните организации на надзорниците е за по-високи заплати на чиновниците на профилираните дирекции към правосъдното министерство в границите на актуалната година. Въпреки поредност срещи с управлението на Министерството на правораздаването казусът остава неуреден .

 Надзирателите в пандизите отново на митинг Обновена
Надзирателите в пандизите отново на митинг

Цецка Цачева беседва с протестиращите

Подготвяният митинг е под мотото: " Европа и за нас ". Той ще бъде протест - шествие от площада пред Министерство на правораздаването през Министерство на финансите до постройката на Министерския съвет.

Едновременно с митингите от Синдиката на надзорниците ще изпратят ново писмо до премиера Бойко Борисов , в което предизвестяват, че няма да търпят невижданата надменност и скандалното недофинансиране на бранша за сигурност .

 Канят Цецка Цачева на митинга на надзирателите
Канят Цецка Цачева на митинга на надзирателите

Протестите да не тормозят Борисов, че ще " изложим страната пред чужденците "

В понеделник сутринта 60 надзиратели от Софийския затвор още веднъж излязоха пред постройката на Групово дело " Изпълнение на наказванията " на митинг с искане за по-високи заплати и по-добри условия на труд.

Протестиращите носеха написани послания: " Министерство на правораздаването в лицето на своя министър генерира дискриминация и показва безхаберие в лицето на Европа " и " Г-н Борисов, стартовата заплата в ГДИН и Групово дело Охрана е 567 лева Това не е ли срамно? ".

 Цацаров беседва със Синдиката на надзирателите
Цацаров беседва със Синдиката на надзирателите

Проблемите не са преодолени до момента

Протестиращите надзиратели в пандизите са подготвени да блокират пътни артерии и автомагистрали, в случай че не бъдат чути техните претенции.

Други от недоволстващите сложиха въпроса за оставката на министъра на правораздаването Цецка Цачева с думите " тя си свърши работата, изигра ни и е време да си върви ".

Сред излезлите на митинг имаше и предложение идващите национални митинги в центъра на София на " Дондуков " 1 и пред НДК да бъдат в униформи .

Ръководствата на Синдикат на чиновниците в пандизите в България и Синдикат " Охрана " неведнъж обръщат внимание, че дейностите на синдикатите нямат политическа устременост , а задачата е да се обезпечи успокоение в системата на пандизите и сигурността на жителите, магистратите и правосъдните здания, като цяло.

До 10 март пред ще има митинги пред пандизите в Бобов дол, Ловеч, Стара Загора, Варна и Пазарджик .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР