Колко близо сте до свободата да управлявате своето бъдеще? Усещането,

...
Колко близо сте до свободата да управлявате своето бъдеще? Усещането,
Коментари Харесай

Подкаст „Мениджър“: Управлявай бъдещето

Колко близо сте до свободата да управлявате своето бъдеще? Усещането, че можем да планираме и следваме надеждна тактика за разцвет отстъпи пред каскада от непредсказуеми рецесии.     

„ Мениджър “ знае, че най-хубавите победи се реализират в сложни моменти и дава начало на своя подкаст, с който ще търси новите енергийни източници на устрема към развиване и триумф.  

Очаквайте нашите поредици, заредени със смели хрумвания, практични насоки и експертни препоръки за интелигентен надзор и стратегическо ръководство на бъдещето, което заслужавате!

Водещ на подкаста е журналистът Петър Хераков , дълготраен радио водещ и създател на публикации в списание „ Мениджър “.

Стартираме с поредност от епизоди озаглавена „ Моят портфейл “ , която „ Мениджър “ осъществя взаимно с - компания за ръководство на благосъстоянието, финансово-инвестиционно обмисляне и риск мениджмънт. Поредицата е отдадена на преодоляването на уменията да управляваме вярно парите си. Ще приказваме и за това какъв брой значимо е в по този начин динамично изменящия се свят да бъдем ефикасни.

В пет следващи епизода, всеки от които с дълготрайност от по 30 минути, ще ви представим потребна информация и препоръки от специалисти с дълготраен опит на понятен език, както и нови знания за надзор и успеваемост в ръководството и умножаването на персоналните ви финанси.

Защото да управляваш парите си, значи да управляваш бъдещето си!

Очаквайте първия епизод тoзи четвъртък, 12 май.

Бъдете с нас!    
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР