Колко бързо можем да растем, без да катастрофираме, как да

...
Колко бързо можем да растем, без да катастрофираме, как да
Коментари Харесай

6 икономически форум на Мениджър : Вицепремиер и три ярки бизнес личности влизат в мозъчна атака

Колко бързо можем да растем, без да катастрофираме, по какъв начин да решим в къси периоди казуса с неналичието на фрагменти, по какъв начин да задвижим сложните промени, с цел да имаме качествено по-ефиктивни институции – списание Мениджър събира в открит спор по тези тематики вицепремиерът Томислав Дончев и трима от най-ярките персони в бизнеса – предприемачът Ивайло Пенчев, Мениджър на годината 2017, арх. Пламен Мирянов и икономическия специалист Владимир Каролев.

Те ще показват своите визии, прогнози и смели хрумвания за развиването на страната в шестото издание на икономическия конгрес, проведен от списание Мениджър България и светът в развиване.

Събитието, което е измежду най-значимите бизнес конгреси на годината, по традиция се организира  през декември и прави мост сред актуалната и идната година.

Тази година, на 15 декември, в Гранд Хотел София, от 13:30 чaca ще стартира самобитна мозъчна офанзива в три кръга: «Хората, растежът, институциите», в която четиримата участници ще очертаят проблемите, провокациите, само че и опциите пред България за напредък и споделен разцвет в идната година.

Очакванията, които се сбъдват ще показа в експертен преглед на отиващата си 2017 година Албена Маркова, съучастник в PricewaterhouseCoopers-България .

Модератор на събитието е изпълнителният шеф на Института за пазарна стопанска система (ИПИ) Светла Костадинова.

Подробности и стратегия на събитието вижте тук
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР