Колийн е новият шеф на семейство Рууни! Жената на бившия

...
Колийн е новият шеф на семейство Рууни! Жената на бившия
Коментари Харесай

Жената на Уейн Рууни вече изкарва повече от него

Колийн е новият началник на семейство Рууни! Жената на някогашния нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни към този момент изкарва повече от него. Колийн подписа контракт за милиони с " Дисни " за излъчването на документален филм за войната ѝ с друга футболна половинка - Ребека Варди. Няколко от водещите компании водиха същинска борба за правата на лентата и в последна сметка Колийн е сключила най-хубавата договорка. Тя е на стойност няколко милиона паунда, оповестява британският " Сън ".

" Това е голяма договорка за Колийн - във всеки смисъл. За първи път от 20 години тя ще поеме главната прехрана на фамилията - споделя източник на изданието. - Сега обществеността ще види от първа ръка какви вреди нанесе целият този случай върху нея и фамилията ѝ и за какво е подхванала дейностите, които предприе. Това ще бъде ефирен динамит. "

От своя страна Уейн Рууни ще би трябвало да поработи много време, с цел да завоюва сходна сума. Бившият капитан на Англия сега е треньор на американския Ди Си Юнайтед, където изкарва скромните за стандарта си 800 000 паунда на година. Парите от кино лентата на Колийн ще съумеят да запълнят фамилния бюджет, който понижа съществено, откогато Рууни постави завършек на футболната си кариера.
`Жената
Всичко това стана, откакто дамата на легендата на Юнайтед завоюва дълго чаканото дело против половинката на Джейми Варди, което бе следено с голям интерес на Острова. Съдът отсъди в интерес на Колийн, която упрекна обществено Ребека Варди, че е предоставяла на британските таблоиди информация от персоналния ѝ профил в една от обществените мрежи. От своя страна Ребека заведе дело за клюка, което приключи безславно за нея. Двете дами натрупаха по към 1,5 милиона паунда за правосъдни такси, като чуването е планувано за 21 септември, с цел да се реши кой какво заплаща. Колийн упорства Ребека да заплати всичко, защото е изгубила делото.

Г-жа Варди има късмет да избие част от парите, защото също е ухажвана от телевизионни компания да опише своята версия за абсурда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР