Колите са били паркирани пред блока. За щастие пострадали хора

...
Колите са били паркирани пред блока. За щастие пострадали хора
Коментари Харесай

Изолация падна върху коли, серия от катастрофи във Варна

Колите са били паркирани пред блока. За благополучие потърпевши хора няма.
Нанесени са материални вреди по колите.

Пътната конюнктура в града е усложнена. Шофирайте деликатно и със скорост, съобразена с пътните условия и трафик.

Заради заледена улица пет автомобила се нанизаха на ул. "Д-р Любен Попов " наоколо до спирка "Почивка ", оповестиха очевидци пред Varna24.bg.

От полицията потвърдиха, че те имат информация за три произшествия с по два автомобила в този сектор, при които няма потърпевши, а единствено леки материални вреди.

Сигнал за произшествията е подаден в 9.15 часа. Водачите са се разбрали с двустранни протоколи и не са викали екип на КАТ.

"Такси се качваше по баира към "Почивка " и лека кола "Фолксваген Поло " слизаше от него. Фолксвагена сервира и двете коли се блъснаха странично. След това по баира пристигна засилена джип "Тойота ", не съумя да спре и се блъсна в двете коли. След нея още един джип не съумя да спре и се удари в стълба и най-после още едно такси пристигна засилено, не съумя да спре и се удари в двата джипа. По пътя имаше ужасяващ лед и даже човек мъчно се придвижваше по него. Служители от близкия комплекс се заеха да хвърлят пясък, с цел да предотвратят още катастрофи ", описа свидетел.

Пътно-транспортното произшествие стана и на правата при "слизане " от автомагистралата към Провадия, заяви свидетел пред "Фокус ". Един от колите, взели участие в злополуката е ТИР. Свидетели на ПТП припомнят, че на това място обичайно духа извънредно и видимостта е съществено понижена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР