Колите на Tesla са известни с това, че могат да

...
Колите на Tesla са известни с това, че могат да
Коментари Харесай

Известен актьор остана заключен извън своята Tesla

Колите на Tesla са известни с това, че могат да се отключват по всевъзможни способи, в това число с ключ, карта, смарт телефон, смарт часовник, чип вграден в ръката или какво ли още не. Въпреки това, наподобява има метод да не можеш да отключиш личния си автомобил, даже да разполагаш с две от по-рано изброените неща и те да работят.

За такава история споделя артистът Глен Хауъртън, който остава заключен отвън своята Tesla Model X. Актьорът вижда, че ключът му не действа вярно, само че взема решение, че ще употребява смарт телефона си като опция и паркира колата си в под земята гараж и я заключва без никакви проблеми. Проблемът идва, когато той взема решение да я отключи и открива, чзе това е невероятно заради неналичието на сигнал на смарт телефона му.



След няколко минути на блуждаене и крах, той се прибира с такси у дома и се връща на идващия ден с аварийна карта на автомобила. За благополучие съумява да отключи колата си, само че не съумява да я „ възпламени “. След несполучливо свързване с отдела за клиенти, артистът се свързва с отдела за продажби и споделя историята и завършва с думите „ Вие изгубихте клиент през днешния ден. Аз съм клиент на Tesla от 10 години. “ Хауъртън споделя, че цялата обстановка се е решила благодарение на пътна помощ, която със специфични подложки под гумите е изтеглила колата отвън паркинга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР