Колите фучаха край него с голяма скорост и аха да

...
Колите фучаха край него с голяма скорост и аха да
Коментари Харесай

Изтече Само Преди Малко! На Зрителите Им Побеля Косата! Нещо Кошмарно Се Случи С Виктор Николаев! Смъртта Го

Колите фучаха край него с огромна скорост и аха да го отнесат. Вместо да се стресне обаче от бибитките на застрашаващите го коли, водещият на „ Здравей, България ” си крачеше необозпекоявано, дърдорейки по мобилния си телефон.

Че Виктор е човек със слонско успокоение, от дълго време са се убедили феновете на утринния му блок. Известният публицист резервира самообладание даже и пред най-разпалените свои събеседници в студиото, само че не е редно да бъде подобен непукист и във връзка с живота си.

На улицата той би трябвало да е доста по-осторожен, в случай че не желае да попадне в черната статистика на КАТ и Министерство на вътрешните работи за потърпевшите в ПТП. В понеделник следобяд 37-годишният водещ бе засечен от фотографите ни да се прибира пеш от работа към дома си в центъра на София.

През цялото време той не сваляше смарт телефона си от ухото и говореше ли, говореше с някого. Дори когато пресичаше директните на ул. „ Раковска ”, Николаев не се оглеждаше за наближаващи коли, ами продължаваше да си хортува по мобилката. Шофьорите, които поставяше, в инфарктни обстановки, му свиреха с клаксоните си, само че той въобще не се трогваше. Ситуацията стана изключително напечена, когато Виктор реши да мине диагонално през едно от кръстовищата на оживения бул..

Тогава се наложи няколко забързани коли да набиват спирачки, с цел да не връхлетят върху незачитащия пешеходните пътеки кадър на Нова телевизия. Припомняме, че преди няколко години Николаев се изнесе от скромната си гарсониера край Сточна гара и заживя със фамилията си в тузарски апартамент в постройка, намираща се в региона на упоменатата ул. „ Раковска ” – на метри от софийското посланичество на Европейски Съюз. За скъпата имотна облага пръв сигнализира евродепутатът Николай Бареков.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР