Колите Denza N7 вече се появиха при дилърите в Китай.

...
Колите Denza N7 вече се появиха при дилърите в Китай.
Коментари Харесай

Съвместният проект на BYD и Mercedes-Benz стана хит


Колите Denza N7 към този момент се появиха при дилърите в Китай. Според представителството, Denza N7 публично ще бъде пуснат в продажба в две конфигурации: със задвижване на предните колела и със задвижване на всички колела. Любопитното е, че незабавно след стартирането му Denza N7 е събрал повече от 20 000 предварителни поръчки.
 Съвместният план на BYD и Mercedes-Benz стана шлагер - 2
Припомняме, че Denza е взаимно дружество на BYD и Mercedes-Benz. Това е вторият автомобил на марката, който е основан на електрическата платформа BYD 3.0. Той е позициониран като петместен междинен кросоувър, размерите на автомобила са 4 860 x 1 935 x 1 602 мм с междуосие от 2 940 мм. ТАвтомобилът разполага с огромен панорамен покрив, прибиращи се дръжки на вратите и обща задна светлина.
   Съвместният план на BYD и Mercedes-Benz стана шлагер - 3
Версията със задвижване на задните колела е оборудвана с един синхронен електродвигател с мощ 313 к.с., а версията със задвижване на всички колела е в допълнение оборудвана с електромотор начело, тъй че оптималната му мощ е 523 к.с. Литиево-желязо-фосфатна батерия е с потенциал 91.392 kWh и се създава от FinDreams Industry, дъщерно сдружение на BYD. Едномоторният модел има пробег от 702 км, а двумоторният - 630 км. Максималната скорост е 180 км/ч.
 Съвместният план на BYD и Mercedes-Benz стана шлагер - 4  
Автомобилът е оборудван и с най-новата технология за бързо зареждане на BYD, която разрешава да се зареди сила за пробег от 350 км единствено за 15 минути и до 100 км единствено за 4 минути. Интериорът е затрупан с кожа Nappa, вътре има шест екрана с диагонал до 17.3 инча и прожекционен екран. В бъдеще се възнамерява софтуерната част от личната разработка на Denza да бъде трансферирана към Huawei HarmonyOS, която бързо набира известност в Китай.
 Съвместният план на BYD и Mercedes-Benz стана шлагер - 5
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР