Колин Рууни казва, че сега чувства приключване“ на сблъсъка си

...
Колин Рууни казва, че сега чувства приключване“ на сблъсъка си
Коментари Харесай

Колийн Рууни се чувства „приключена“ след Ребека Варди, докато обяснява причината зад документалния филм

Колин Рууни споделя, че в този момент усеща „ привършване “ на конфликта си с Ребека Варди по отношение на техния спор в Twitter и правосъдното дело на Уагата Кристи.

Колийн също призна, че е „ проведена “ като ключ към триумфа си, до момента в който приказва на обяд по случай Международния ден на дамата. Съпругата на някогашния британски нападател Уейн Рууни беше един от почетните посетители дружно с други футболни WAGS на събитието в Манчестър.

Други известни лица на събитието бяха Кая Джоунс и Хейли Флетчър, съпруги на някогашния Ман Юнайтед играчите Фил Джоунс и Дарън Флетчър, както и Ким Харт, брачната половинка на някогашния вратар на Манчестър Сити Джо Харт. Говорейки по време на обяда, Колийн Рууни сподели, че в този момент се усеща " завършена " със сагата за Уагата Кристи и последвалото правосъдно дело, когато упрекна Варди в приключване на истории за нейното семейство. Варди съди Колийн за клюка по отношение на обвиняването, само че след развой през 2022 година съдията госпожа Джъстис Стейн отсъди в интерес на Колийн. Колийн сподели тази седмица: „ Чувства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР