Колин - голямата дъщеря на френския актьор Ришар Бери, го

...
Колин - голямата дъщеря на френския актьор Ришар Бери, го
Коментари Харесай

Дъщерята на актьора Ришар Бери го обвини в кръвосмешение

Колин - огромната щерка на френския артист Ришар Бери, го упрекна, че я е изнасилвал и посягал полово, когато е била дребна - нещо, което той отхвърля, заяви Агенция Франс Прес. Властите са почнали следствие, откакто тя е подала тъжба на 25 януари, написа life.dir.bg.

Колин Бери е на 45 години. Тя написа в Инстаграм, че " татко ѝ я е целувал по устата с език ", и че " е трябвало да взе участие в полови игри в подтекст на фамилно принуждение ".

Ришар Бери отхвърли " тези отвратителни обвинявания ", както във връзка с Колин, по този начин и на другите си деца. Той акцентира в Инстаграм, че разказът на щерка му се трансформира с времето.

Тя отговори, също в Инстаграм, че се трансформира не нейният роман, а неговото отношение - от принуждение към молби всичко да бъде забравено, с цел да не бъде изкаран " педопрестъпник ".

Според Ришар Бери тези обвинявания са се появили преди седем години, когато новата му брачна половинка е била бременна. Той добави, че се е опитвал да беседва с Колин, като е обсъждал всичко с психиатри, родственици и другари. Колин още веднъж възобновила изказванията след излизането на книгата на Камий Кушнер, в която упреква доведения си татко Оливие Дюамел, че е нападал полово брат ѝ, когато е бил младеж. Тя даде кураж и на други жертви да проговорят, изключително в обществените мрежи с хаштаг #Metooinceste (Аз също кръвосмешение).

Ришар Бери е френски артист и режисьор, придобил популярност надалеч оттатък границите на родината си. Роден е през 1950 година в Париж, само че има алжирски корени. В кариерата си има над 100 кино лентата, измежду които " Цигуларят ", " Безсмъртният ", " 22 патрона " и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР