Количеството кетамин, което звездата от Приятели“ Матю Пери е имал

...
Количеството кетамин, което звездата от Приятели“ Матю Пери е имал
Коментари Харесай

Аутопсията на Матю Пери разкрива, че звездата от „Приятели“ е имал толкова кетамин в системата си, колкото хирургичен пациент

Количеството кетамин, което звездата от „ Приятели “ Матю Пери е имал в системата си, е еквивалентно на общата упойка, прилагана на хирургически пациенти, съгласно отчета от аутопсията му.

Наркотикът може да остави потребителите в „ транс “ и да бъде рисков, когато се приема в количествата, които Пери наподобява е погълнал, изключително в случай че потребителите влязат във водата, до момента в който са пили.

54-годишният артист, който дълго време се бореше със зависимостта, беше открит мъртъв в джакузито си през октомври.

доктор Филип Улфсън, един от най-изтъкнатите международни специалисти по кетамин и създател на „ The Ketamine Papers: Science, Therapy and Transformation “, сподели, че количеството, намерено в кръвта на Пери, е доста.

„ Той в действителност се самоуби. Трябва да е взел огромна сума. Не вършиме това и не отидете да плувате или да отидете в басейн от какъвто и да е тип “, сподели Волфсън, шеф на Центъра за трансформационна психотерапия в Сан Анселмо, Калифорния, пред The ​​Post Saturday.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР