Количеството е 0,4 грама, съобщиха официално от полицията. Иванов е

...
Количеството е 0,4 грама, съобщиха официално от полицията. Иванов е
Коментари Харесай

Окончателно: 0,4 грама канабис открит у Антъни Иванов

Количеството е 0,4 грама, оповестиха публично от полицията.

Иванов е бил спрян за инспекция в следобедните часове в сряда в ж.к. „ Еленово " в Благоевград. Той е бил със своя 21-годишен другар Борис Панайотов, който е от Сандански, а сега е курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи.

Двамата са предали с протокол за непринудено предаване пластмасов гриндер с останки от тревиста маса и стъклена лула с тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис с общо тегло към 0,4 грама.

Прокуратурата към този момент не е образувала досъдебно произвеждане, а единствено предварителна инспекция. Двамата са били арестувани за няколко часа и освободени. 

" Това беше детска неточност на двама малко по-големи деца. Нищо изключително не се е случило. Разпитаха ни и ни споделиха, че е незначителен случай и ни пуснаха. Не съм използвал канабис. Щяхме да пушим, само че служители на реда ни видяха на улицата и ни преджобиха преди този момент. Бях прибрал едно от нещата в мен, не знаех какво е - беше нещо стъклено. Не знам от кое място е взет канабисът ", изясни тази заран пред публицисти Антъни Иванов, който от 7 часа тренира в плувния комплекс. У него е открит гриндерът със следи от марихуана, само че не знаел каква е тази движимост, която носи.

Оправда се, че е направил грешката поради " гадни и кофти решения ", които го подтикнали. Разказа, че в Съединени американски щати е употребявал марихуана по здравно наставление, поради проблеми с рамото.

" Нямам пояснение за какво го направих. Осъзнавам, че не е вярно. Съжалявам и за момчето с мен, което учи в Академията, най-вероятно ще бъде изпъден. Беше нелепа неточност, не е добър образец, само че аз не преставам да работя, да упражнявам ", добави Иванов.

Коментира и че присъединяване му на Олимпиадата е " Божа работа ". " Ако падне наказването ми, съм подготвен да покрия норматив. Ако не, при започване на октомври съм подготвен за присъединяване на международните купи и задачата ми е да взема орден. Нямам контакти с федерацията и не желая да имам. Не мисля да се състезавам от федерацията, само че ще е под български байрак ", добави плувецът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР