Коли, паркирани на аварийни, и висока скорост за малко да

...
Коли, паркирани на аварийни, и висока скорост за малко да
Коментари Харесай

Бургазлия преживя кошмар, джигит едва не уби дъщеря му на пешеходна пътека

Коли, паркирани на спешни, и висока скорост за малко да провокират голяма покруса в Бургас. Дете, пресичайки на пешеходна пътека на кръстовището на улиците " Гладстон " и " Цар Самуил " в жк " Възраждане ", се размина на косъм от конфликт с автомобил. За това алармира бащата му Мариян Г., който станал очевидец на ужаса, оповестява " Флагман ".

Докато двамата се разхождали, дъщеричката му решила да отскочи до пекарната насреща, с цел да си купи закуска. На връщане, до момента в който пресичала по пешеходната пътека, кола с гневна скорост минал около нея.

" Микробусът на фотографията, който е паркирал погрешно, по това време се движеше по улицата. Шофьорът му пусна щерка ми да мине, само че в същия миг един различен, който караше най-малко с 60-70 км., го изпревари и не понижи на пешеходната пътека, щеше да отнесе щерка ми. Всичко това се случи пред очите ми за секунди ", споделя ужасеният баща.

Ежедневно на ул. " Гладстон " стопират микробуси и коли, които зареждат множеството търговски обекти. Проблем обаче е, когато паркират в региона на пешеходните пътеки, защото улицата е доста натоварена, а по този метод лимитират видимостта.

" Да сложат пред пешеходната пътека един лежащ служител на реда, единствено това ще реши казуса. Органите на реда би трябвало да бъдат безкомпромисни, тъй като става въпрос за живота на децата ни, а паякът да обира всички коли, спрели на улицата, даже престоят им да е къс. Моля това известие да се популяризира и да стигне до способените органи. Надявам се че ще се вземат ограничения преди да има смъртни случаи. Виждал съм, че след вашата интервенция има незабавни резултати ", моли бургазлията.


Начинът, по-който са спрели зеленият автомобил и микробусът зад него, заплашва живота на десетки пешеходци ежедневно
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР