Коли няма да могат да минават там между 08:30 и

...
Коли няма да могат да минават там между 08:30 и
Коментари Харесай

Резитба на клони по ул. Цар Асен във Варна, затварят я за движение


Коли няма да могат да минават там сред 08:30 и 14:30 часа. От администрацията на Район „ Приморски " е основана организация за обозначаване на дърветата и слагане на нужните знаци за контролиране на придвижването.

Новината за санитарната сеч обаче се приема със смесени усеща от живеещите в региона на Медицинския университет и „ Генералите ", откри репортерска инспекция на Moreto.net. 

Според варненец, представящ се като Николов, от Общината всеобщо режели здрави клони из целия град, а след това някой употребявал дървения материал за персонални средства. По думите на мъжа, преди година и половина той и няколко негови съседи спрели резитбата на ул. „ Тодор Икономов " като изгонили резачите. Мъжът даде за образец и ул. „ Любен Каравелов ", където съгласно него, от компанията изсекли здравите дървета, а на улица зад градинката на „ Червения площад " имало голям брой изсъхнали дънери, които никой не премахнал.

Господинът приказва по този начин, тъй като няма кола. Не единствено, че би трябвало да се отрежат дърветата, ами ще е хубаво да създадат още едно платно за придвижване на ул. „ Цар Асен ", разясняват други поданици на региона. Според хората дърветата по пътната артерия са доста високи и постоянно при прохладно време големи клони се стоварват върху колите им. Някои от живеещите в кооперациите в съседство пък се оплакват, че по време на стихия клоните на някои от дърветата безусловно се блъскат в прозорците на стаите и терасите им.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР