Коли и камиони са попаднали в леден капан край Варна,

...
Коли и камиони са попаднали в леден капан край Варна,
Коментари Харесай

Леден капан край Варна, коли и камиони закъсаха, затварят пътни участъци

Коли и камиони са попаднали в мразовит капан край Варна, научи Varna24.bg от голям брой фотоси и мнения, споделени в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

" По опция избягвайте Аксаковска гледка - Кичево. Навяванията се усилват, под снега е лед. Има доста аварирали коли и закъсали тирове ", гласи един от мненията в групата. 

Пак там излиза наяве, че даже снегорин е попаднал в крайпътната територия и екскаватор се пробва да го измъкне. 

От пресцентъра на полицията оповестиха за медията ни, че все още е формирана запушалка от коли по пътя Варна-Добрич, в региона на с. Зорница, заради което пътният сектор е затворен. 

Затворен е и пътят край Аксаковска гледка. Временно е лимитирано придвижването по трасето Баир Баши - Кичево, където се почиства снегонавяването. 

Затворен за придвижване откъм Бургас е и Дюленския проход. Откъм варненските села към момента пътят е отворен, допълниха от пресцентъра на ОД МВР-Варна. 

От институцията допълниха, че поради неприятното време има голям брой леки ПТП-а и във Варна, както и че е засилено полицейското наличие в града. 

Призовават се водачите да не потеглят на път с механически неизправни коли или с летни гуми, както и да карат с нараснало внимание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР