Колекцията приложения Excel, Outlook, Word и PowerPoint става ребрандиран пакет

...
Коментари Харесай

След 30 години: Microsoft Office сменя името си


Колекцията приложения Excel, Outlook, Word и PowerPoint става ребрандиран пакет Microsoft 365
(снимка: Microsoft)

Microsoft реши да преименува най-популярния си програмен продукт за работливост – пакета Office, който е на пазара от над 30 години. Новото име на продукта ще бъде Microsoft 365, оповестиха от компанията публично.

Колекцията от приложения като Excel, Outlook, Word и PowerPoint няма да изчезне, само че тези стратегии към този момент ще съществуват като част от ребрандирания Microsoft 365.

Microsoft постанова ребрандирането от много време. Преди две години компанията пристъпи към преименуване на Office 365 на Microsoft 365, само че в този момент смяната се задълбочава.

“Последните няколко години Microsoft 365 се трансформира в нашия флагмански пакет за продуктивност… През идващите месеци Office.com, мобилното приложение на Office и приложението на Office за Windows ще се трансфорат в Microsoft 365 с нова икона, нов образ и даже повече функционалности “, разясниха от компанията.
още по темата
Първите промени в логото и дизайна ще се появят на Office.com още този месец, а Office приложението за Windows, iOS и Android ще бъде ребрандирано през януари 2023 година

Microsoft 365 към този момент ще бъде дом на Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Loop, Clipchamp, Stream и новото приложение Designer. Основното приложение на Microsoft 365 за мобилни устройства и компютри ще включва онлайн срещи, място за всички файлове и документи и персонализирано групиране на наличие.

Microsoft Office обаче няма да изчезне незабавно. Компанията ще продължи да предлага независими покупки на пакета на консуматори и компании посредством проектите Office 2021 и Office LTSC. И въпреки всичко новите функционалности ще идват с Microsoft 365, а не с Microsoft Office.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР