Колективният имунитет срещу коронавирус в Русия може да достигне 80%

...
Колективният имунитет срещу коронавирус в Русия може да достигне 80%
Коментари Харесай

Путин очаква 80% колективен имунитет догодина, няма да преследва неваксинирани

Колективният имунитет против ковид в Русия може да доближи 80% до второто тримесечие на идната година , сподели президентът Владимир Путин в четвъртък на годишната си конференция, оповестява ТАСС.

Не си коства да се вкарват гонене за отвод от имунизация , защото " силата на деяние е равна на силата на противопоставяне...необходимо е търпеливо да се изясняват изгодите от имунизациите и да се убеждават да го създадат. Същите политици, които се опълчват на имунизацията, просто се пробват да натрупат евтини точки на гърба на здравето на нацията , сигурен е съветският президентът.

" Защо смъртността заради ковид е висока - равнището на имунизация и груповия имунитет е ниско - 59,4% ... и ето резултатът за вас ", добавя Путин.

" Нуждаем се от групов имунитет към 80%. Надяваме се идната година, или най-малко в края на първото тримесечие, да достигнем това равнище през второто тримесечие. "

Няма потребност от правосъдно гонене за отвод от имунизация против ковид в Русия: " Изобщо не става въпрос за някаква политическа воля, въпросът е, че силата на деяние постоянно е равна на силата на противопоставяне ".

" Трябва да почитаме хората, макар позицията им и търпеливо да обясняваме нуждата от предприемане на избрани ограничения ". В същото време е належащо да се борим против действителни нарушавания : " Сертификатите за имунизация са фалшифицирани, повече от двеста наказателни каузи към този момент са формирани... Тук е належащо, да, би трябвало да се борим. "

" Говоря и за нуждата от взаимно признание на имунизациите и разпространяването на тези ваксини по света допустимо най-бързо и във допустимо най-вече количества. В противоположен случай няма да можем да се оправим с този проблем в международен мащаб. "

" Днес тези, които управляваха огромна страна през руските времена и които я доведоха до колапс, апропо, са в челните редици на тези, които се борят против имунизацията , с цел да покачат рейтинга си измежду частта от популацията, която показва подозрения за потребността от имунизация. Но това е несправедлива позиция. Ако хората са грамотни, разбиращи , отговорно се отнасят към своите гласоподаватели и хората, които са призвани да пазят, би трябвало да заемат кардинална позиция, а не да си въртят опашката и да печелят евтини точки на гърба на здравето на нацията . "

" Диспансерният обзор би трябвало да работи устойчиво, редовно, без никакви covid ограничавания и усложнения... Хората след covid в действителност имат потребност от него, covid удря всички системи на тялото ... Създадена е и създадена доста добра система, уповавам се, че ще се разшири. "

В прилежащите страни се стремят да реализират 90-95% имунитет . Той добави, че към 1% от излекуваните са се инфектирани наново с ковид. Според него 3-4% от имунизираните с covid се разболяват . " Тези са справедливи числа, просто хората би трябвало да го схванат ".
 Истинският брой умряли от COVID-19 в Русия е над 600 000 души
Истинският брой умряли от COVID-19 в Русия е над 600 000 души

Русия се подрежда на трето място в света по брой умряли след Съединени американски щати и Бризилия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР