Колежката му се обидила, че той е шеф на прогнозата.

...
Колежката му се обидила, че той е шеф на прогнозата.
Коментари Харесай

Направиха Невъзможното Да Потулят Скандала! Емо Чолаков Изхвърчал От Бтв Заради Колежка, Това Е Самата

Колежката му се обидила, че той е началник на прогнозата. А съгласно нея тя имала по-голям опит и стаж и била най-подходяща за началническата позиция.

Балинска не могла да одобри покачването на Емо в шеф и си тръгнала от медията афектирана преди повече от месец. Емил не можал да преживее напрежението към абсурда и самичък я последвал. Бил сплескан душевен и не желал да му тежи на съвестта.

Покрай неприятностите в работата си той още веднъж протегнал ръка към тютюна. Бил видян от папараци да пафка нервно от бездимните цигари пред постройката на малкия екран.

Стресът в медията му пристигнал допълнително. Чолаков е приключил физика и метеорология в Софийския университет и щял да е един от метеоролозите на Софийското летище.

Заплатата му там била по-малка, само че за сметка на това нямало да се натоварва с повече отговорности и ще е надалеч от интригите в тв сектора.

В момента в бТВ има единствено две синоптички, които оповестяват какво ще е времето. Те са Натали Трифонова и Станислава Цалова. В конкурентната Нова тв има цялостен екип от четирима синоптика, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР