Колегите в някои случаи се оказват много приятни хора, а

...
Колегите в някои случаи се оказват много приятни хора, а
Коментари Харесай

Как да оцелееш в работата, ако не харесваш колегите? /1-ва част/

Колегите в някои случаи се оказват доста приятни хора, а част от хората могат да ти се трансфорат и в положителни другари. Колегите обаче не си ги избираш и е много допустимо огромна част от тях да не са ти по усета, а и да ти пречат на взаимната ви работа.
Запомни, че всеки сътрудник е в положение както и да ти окаже помощ в работата, по този начин и да съсипе кариерата ти, без значение с какви персонални качества разполагаш. Прецени вярно и обмисли добре кой какъв е в офиса ти и какъв брой е евентуално да ти навреди.
Скандалджията
 6 метода да накарате хората да вършат това, което желаете 6 метода да накарате хората да вършат това, което желаете
Знаете ли, че има способи да накарате хората да вършат, каквото желаете, без даже да го осъзнават? Независимо дали желаете хората да ви ха...
Няма угодия на този вид сътрудници, те са криви още с влизането си в работата, а несъмнено и от преди този момент. Кара се непрекъснато, за всичко е ядосан и всички са му криви. Е, естествено, без на шефа - към него се отнася усмихнато и вежливо. Саботира постоянно работата на сътрудниците си. Шефът обаче мъчно ще повярва на това – та нали пред него е все благ и ухилен.
От подобен сътрудник несъмнено би трябвало да се притесняваш. Той обаче рано или късно, все в миналото ще си изпусне нервите, като и шефовете ще станат очевидци на това, тъй че тогава неизбежно ще ти повярват.
Има и сътрудници – вид „ страшилище “, които в действителност е по-добре да не срещаш в работата. Срещнеш ли ги обаче, не се и съмнявай, че незабавно ще ги познаеш. Те работят постепенно, само че пък напредват несъмнено. Изглежда благ, само че това е единствено на пръв взор – единствено му дай малко време и ще видиш на какви неща е кадърен. Винаги се занимава с неща, които не са част от неговата работа и е подготвен да клюкарства и разяснява безусловно предумишлено където и да било.
Добре е да страниш и от такива хора, само че имай поради, че евентуално и останалите са забелязали от дълго време що за хора са, тъй че е доста евентуално изобщо да не извърнат внимание на това, което приказват или вършат. Все отново бъди постоянно нащрек.
 Знаците, които издават, че сътрудника ви е умопобъркан Знаците, които издават, че сътрудника ви е умопобъркан
Мислите, че ще разпознаете психопата отдалече? Помислете отново. Тези хора могат да бъдат доста чаровни на повърхността, а са и умели мани...
Крадецът на хрумвания ще го разпознаеш в действителност елементарно. Приятел е с всички. Винаги е в положително въодушевление. С настроението си подготвя близките към диалози, като в действителност за него това е метод да се зарежда с нови хрумвания. Така че въобще не се изненадвай, в случай че показа и твоите хрумвания като свои.
Единственият метод да се предпазиш от подобен сътрудник е да го схванеш авансово що за човек е – просто го имай на разум и се предпазвай. В противоположен случай няма да те пощади!
Отдалеч ще познаеш сътрудника – експерт по всички въпроси. Ще го познаеш, даже и да влизаш в офиса едвам за първи път. Държи се, като че ли знае повече от всички, даже и от шефа. Изявява се като способен по всички въпроси.
Но такива хора могат да се трансфорат в евентуална заплаха за теб, единствено в случай че си с ниско самочуствие и не цениш самата ти работата си. Не обръщай много-много внимание на рецензиите на тези експерти и не позволявай мнението им да въздейства на твоето отношение към другите сътрудници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР