Колегите са проверили адреса и там са открили труп“, заяви

...
Колегите са проверили адреса и там са открили труп“, заяви
Коментари Харесай

Младен Маринов С Извънредно Съобщение: За Ужас На Цяла България Току-Що Откриха Мъртъв Валентин

Колегите са ревизирали адреса и там са разкрили мъртвец “, съобщи Маринов и уточни, че стартира огледът на място. „ Засега не може да приказваме изрично, че има насилствена гибел. Изследваме и двете версии, само че по-подробна информация ще можем да дадем след осъществяването на огледа на натрупа.

На място е шефът на ОДМВР – София и основният секретар на Министерство на вътрешните работи с оглед последните събития, които бяха в Костенец “, сподели още Маринов. Той посочи, че на този стадий няма данни на мястото да е имало пукотевица или следи от битка.

На въпрос дали има роднинска връзка сред умрялото лице и хипотетичния палач от Костенец, който се търси от няколко дни, Младен Маринов отговори, че такава не е известна.

„ Това, което го свързва с търсения е, че къщите им са в съседство. Но той живее самичък на този адрес “, изясни вътрешният министър. 42-годишен братовчед на търсения Стоян Зайков – Чане, е откритият мъртъв мъж по обед в Костенец, твърди Trafficnews.bg.

Към момента формалната версия е, че Валентин - Вальо е умрял от високо кръвно и сърцетуптене.

По непотвърдена от полицията информация, той е убит с ловна пушка в шията, въпреки Министерство на вътрешните работи шефът Младен Маринов да разгласи, че към момента няма данни за насилствена гибел на мъжа.

Както Брадва.бг писа хората в квартала разясниха, че Чане се е крил точно на неговия таван и евентуално Вальо се качил горе, с цел да ревизира какво се случва, тогава и е убит. Една ограда дели домовете на братовчедите в дребното градче, а единствено часове преди да бъде открит мъртъв, той е дал изявление. Той предизвести, че Чене няма да се съобщи, а в случай че бъде открит - ще стреля на месо.

" Да ти кажа, в случай че е в ъгъла, няма да се даде. Ще стреля на месо ".

Вальо призна, че се тормози, тъй като къщите има са долепени една до друга в Костенец.

" И може да е даже на тавана ми ", сподели тогава той. От години двамата били в неприятни връзки, тъй като няколко пъти Чане ги е обирал.

" Значи аз бях 6 клас, когато ни обра и тогава отново по този начин - цялата полиция, с месеци не го откриха. 6-ти клас, каква душeвност би трябвало да имаш, че да можеш да се криеш? Нали би трябвало да ядеш. Какво ще ядеш, като се криеш. Дано не е това, в този момент. Дано го намерят ", сподели Валентин.

Още първия ден след кървавото ликвидиране той бил отведен на разпит в полицията. Още тогава се сетил че " става нещо ужасно ". Валентин описа пред екипа ни, че се опасява да не му се случи нещо. Преди да се разделим той показа, че Чане въобще не се разбирал с жена си, само че доста добре се грижил за сина си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР