Колегите, работили по досъдебното производство срещу Мартин Божанов, са били

...
Колегите, работили по досъдебното производство срещу Мартин Божанов, са били
Коментари Харесай

Прокурор Илиана Кирилова: Нотариуса е заплашвал и двама градски прокурори

Колегите, работили по досъдебното произвеждане против Мартин Божанов, са били заплашвани. Информацията е получена от службите. Тя е с гриф секретно. Източник на заканите към прокурорите са членове на проведената незаконна група, в това число и Божанов. Това обясни градският прокурор на София Илиана Кирилова. 

По думите й Министерство на вътрешните работи работи по разнообразни версии за убийството на Божанов. " Възможно е да има връзка с разследваната незаконна група. Но мога да ви уверя, че СГП ще работи единствено по обстоятелства и условия, които ги има в делото, които би трябвало да бъдат потвърдени по реда на Наказателно-процесуален кодекс, и всевъзможни опити за спекулации с имена на политици и други жители няма да се отразяват на нашата работа ", увери пред 24 часа магистратът.

Тя уточни, че се проверява частния клуб на Нотариуса: " Изследва се по кое време е основан този клуб, чия благосъстоятелност е, докога е функционирал, каква е била задачата на визитата, кои са били посетителите. Установяваме и дали е заплащана потреблението, какъв е бил оборотът. Това става, като отправим запитвания към способени органи, които се занимават с доходи. Дали единствено магистрати, които са били от закритите профилирана прокуратурата и профилирания съд, не мога да отговоря, тъй като е в развой на проучване. Житейски би могло някой да е имал карта и да е посещавал клуба, само че да не е бил магистрат ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР